O fată „sucită“: Miranda Kerr îţi arată cum să faci yoga pe plajă

Top modelul australian a postat recent o altă imagine îndrăzneaţă


Pe lângă exerciţiile fizice, Miranda Kerr foloseşte şi un truc de frumuseţe care, spune ea, dă rezultate bune. Vedeta a dezvăluit că unul dintre secretele sale care o ajută să-şi menţină tenul sănătos şi strălucitor este să-şi aplice pe faţă ceai verde. Vedeta în vârstă de 32 de ani a spus că obişnuieşte să-şi cureţe săptămânal tenul: "Este un ritual pe care îl aplic după fiecare săptămână de muncă. Nu doar că mă relaxează şi mă întinereşte... dar fac ceva benefic pentru pielea mea care are rezultate imediate, aşa că pot să stau fără machiaj în weekend", a explicat ea.

După ce îşi curăţă de două ori tenul, cu o loţiune simplă şi cu gel exfoliant, Miranda Kerr adaugă un pliculeţ de ceai verde într-un vas cu apă fierbinte şi îşi ţine chipul deasupra aburului emanat. "Umpleţi un vas cu apă fierbinte, adăugaţi pliculeţ de ceai verde organic şi ţineţi faţa deasupra vasului, cu capul acoperit de un prosop... şi lăsaţi aburul să vă învăluie faţa câteva minute pentru a vă deschide porii", a explicat top modelul.

În luna mai, vedeta a vorbit în emisiunea TV "Kyle & Jackie O Show" despre cum se menţine în formă. "Când studiam nutriţia, am învăţat despre proprietăţile detoxifiante ale păpădiei. Am decis să beau infuzie de păpădie pentru a contracara efectul cafelei, mai ales că are un gust asemănător. Beau lapte de capră pentru că organismul absoarbe mai uşor calciul decât din laptele de vacă. Şi prefer siropul de arţar pentru că am înţeles că nu e bine să încălzeşti mierea", a explicat ea.

Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria's Secret, a fost căsătorită cu Orlando Bloom, de care s-a despărţit în 2013, după trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, născut în ianuarie 2011.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod