O altă vedetă părăsește Pro TV: Horia Brenciu a semnat cu Antena 1!

Artistul a renunțat la postul de jurat în emisiunea "Vocea României" pentru a face parte din juriul concursului "Te cunosc de undeva".

Informațiile despre plecare lui Brenciu la postul rival, publicate în presă săptămâna trecută, se confirmă. După ce conducerea stației deținute de trustul Intact i-a făcut o ofertă de nerefuzat, artistul a renunțat la contractul cu Pro TV și a semnat contractul cu Antena 1.

Se pare că el urmează să înceapă filmările peste câteva zile. Potrivit surselor citate de wowbiz.ro, deocamdată nu se ştie cine îl va înlocui în juriul de la "Vocea României".

Primele zvonuri că Horia Brenciu are de gând să părăsească show-ul de la Pro TV au apărut acum trei zile, când el a apărut la matinalul de la Antena 1 şi şi-a promovat cele două concerte pe care le va avea la finalul lunii martie.

În plus, spectacolele lui Brenciu sunt recomandate de Antena 1, notează site-ul citat.

Informațiile despre situația dificilă pe care o traversează postul din Pache Protopopescu sunt confirmate de o migrare susținută a vedetelor din acest trust către grupul Intact. Trustul din Băneasa a atras, în ultima perioadă, nume importante din domeniul divertismentului TV.

Printre cei care au semnat cu trustul Intact se numără Andreea Mantea, membrii echipei de la "Serviciul Român de Comedie", Horia Vârlan, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, Monica Anghel, Alex Velea, Bogdan Vlădău.

Recent, presa a scris că și Antonia se află în negocieri cu postul Antena 1.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod