O alegere greșită: Cea mai proastă ținută purtată de Gwyneth Paltrow

Actrița americană în vârstă de 42 de ani a fost criticată pentru apariția nereușită în studioul unei emisiuni de televiziune.

Cu garderoba plină de haine de designer și un corp la care multe femei pot doar să viseze, actrița americană n-ar trebui să aibă dificultăți în a-și găsi ținuta adecvată pentru orice apariție, în orice context. Asta dacă nu face vreo greșeală, cum a comis deunăzi.

Invitată în ediția de miercuri seară a emisiunii "The Tonigh Show", realizată de Jimmy Fallon, actrița în vârstă de 42 de ani a făcut o alegere vestimentară bizară, preferând să-și etaleze silueta zveltă într-un costum uni neispirat, care n-a fost pe placul jurnaliștilor.

Nu doar culoarea nu a convins, cât mai ales croiala, care forma câteva cute nedorite în zona intimă, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Cu un machiaj "smokey eye", Gwyneth și-a accesorizat ținuta cu sandale negre cu toc și și-a lăsat părul blond să atârne pe umeri. Prestația ei degajată și amuzantă a surmontat, însă, ținuta nepotrivită, notează cotidianul amintit.

După despărţirea de fostul soţ, Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a ocupat de câteva proiecte personale.

Actriţa a lansat un ghid de călătorii online şi o aplicaţie pentru telefoane inteligente şi tablete. Ea a publicat într-un newsletter al site-ului său de lifestyle goop.com un anunţ referitor la lansarea unui ghid de călătorii online şi a unei aplicaţii dedicate pentru telefoane inteligente şi tablete. "Un ghid cuprinzător de vacanţe, Escapes, (şi o aplicaţie, în curând) s-a aflat pe lista lucrurilor pe care dorim să le facem de când am lansat goop", a scris Paltrow, continuând cu o scurtă prezentare a noului ghid turistic, care oferă vacanţe pentru orice tip de turist, dar plecând de la întrebările şi sugestiile utilizatorilor goop.com.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod