Nunta lui Pepe a declanşat un şir interminabil de scandaluri. Cine sunt implicaţi?

În penultimul weekend din luna iulie a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente mondene din acest an, nunta lui Pepe cu aleasa inimii lui, Raluca Pastramă.

Dacă la petrecere toată lumea s-a distrat şi s-a simţit bine, imediat după ce invitaţii şi nuntaşii au plecat acasă, au început să apară şi primii cârcotaşi. Prima care a ieşit la rampă a fost Iulia Albu, care le-a atacat pe Raluca Pastramă şi pe Andra Măruţă.

„Am nevoie de 5 minute, să îmi revin din șocul inițial. Cum ar spune o reclamă celebră: «Prea mult, prea ca la țară!»“, a scris Iulia Albu pe Facebook. Fashion editorul a vorbit şi la Kanal D despre nunta lui Pepe, afirmând că Raluca merită nota minus 71 pentru ţinuta aleasă.

Prea mult, prea ca la țarăIulia Albu
„Mireasa are o ţinută statuescă, nu a făcut o alegere bună cu această rochie, arată ca un furou care se termină sirenă.
Este genul de croi pe care îl alege orice mireasă de la ţară. Parcă a vrut cu tot dinadinsul să vadă toată lumea că este foarte slabă. Nu a respectat tradiţiile rome. Nu o văd în această rochie. Este ca o maimuţă deghizată. O mai salvează acest voal“
, a afirmat Iulia Albu.

Cât despre mire, Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă. „Pepe a avut o ţinută bună, motiv pentru care va primi nota 8“, a încheiat fashion editorul. În schimb, Pepe a fost criticat de designerului Mircea Bărbulescu.
„A fost cam cald afară pentru un smoching de catifea. Ţinuta a fost una de ceremonie, corectă, dar din punctul meu de vedere materialul nu a fost unul inspirat. Măruţă mi-a plăcut mai mult decât Pepe“
, a spus acesta.

23 Iulie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 23 Iul 2014, 16:49
    nunta lui pepe

    .....maimute nu gluma.....cel putin Raluca e orangutan....pacat ca nu s-au imbracat in fuste tiganesti,probabil le-ar fi stat mai bine...:))

    2
    2

  • Sarah pe 23 Iul 2014, 11:08
    Iulia Albu

    Ce o tot citati pe asta?...cine se uita in gura gainii asteia de Iulia Albu?!!!! De cand a lasat-o barbatu-su asa urat cum era, uraste femeile si umbla tot deghizata doar , doar o mai impresiona pe cineva...rezultatul: Nu se uita nici...la ea!!!!!!

    3
    0

  • tiberiu pe 23 Iul 2014, 01:46
    neica, ce urate sunt tigancile astea doua !

    Te sperie fetzele lor urate, pe bune. Le mai si fotografiaza prim-plan.

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod