Nuntă în paradis: Primele imagini de la căsătoria lui Johnny Depp cu Amber Heard

Presa engleză a publicat în premieră secvențe de la ceremonia din 7 februarie, desfășurată pe insula exotică pe care actorul o deține în Bahamas.

Vestea că Johnny Depp este din nou un bărbat însurat a făcut imediat înconjurul lumii, la începutul acestei luni. Dar până acum totul a rămas la nivel de informație, iar presa a ilustrat știrile despre actorul american cu fotografii de arhivă. Cotidianul britanic Daily Mail a publicat ieri primele imagini de la ceremonia idilică desfășurată pe o plajă a insulei deținute de Johnny Depp în Bahamas.

Au vrut să mai facă o nuntă pe insulă și să petreacă cu prietenii pentru că iubesc acest loc și vor să facă parte din viața lorsursa citată de People
În pozele obținute de ziarul citat se poate observa că aleasa inimii lui, Amber Heard (28 de ani), a purtat o rochie albă cu mâneci lungi și un voal lung, în timp ce starul american, în vârstă de 51 de ani, a optat pentru un sacou alb, cravată neagră, pantaloni negri și pantofi albi.

Mireasa a fost înconjurată de mai multe domnișoarea de onoare îmbrăcate în rochii pastelate, în timp ce actorul l-a avut alături pe fiul său din relația cu Vanessa Paradis, Jack, în vârstă de 12 ani.


"Insula privată a lui Johnny este un paradis tropical. Oaspeții au fost tratați regește timp de un weekend care s-a încheiat cu o ceremonie romantică pe plajă"
, a declarat o sursă pentru revista People. "Invitații s-au relaxat pe plajă, au stat la soare și au savurat mâncarea gătită de un chef special angajat. Vremea a fost perfectă, iar plaja arăta minunat. Ceremonia a fost una normală, intimă, dar foarte romantică", a povestit persoana citată.

People a scris că actorul era vizibil emoționat și nu și-a luat ochii de la mireasa lui, de care este îndrăgostit nebunește.
"Ea e o persoană independentă, care ia singură decizii. I-a schimbat viața pentru totdeauna", a declarat un prieten al actorului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod