Nuntă ca-n povești: Charlotte Casiraghi, nepoata legendarei Grace Kelly, o prințesă strălucitoare în rochia de mireasă

Charlotte Casiraghi a strălucit la cununia religioasă care a avut loc în Provence, la o lună după ce s-a căsătorit cu producătorul de film Dimitri Rassam.

Nu există eveniment monden mai fascinant decât nunta unei prințese. Gândește-te: o astfel de nuntă adună toată lumea bună, ținutele sunt elegante, superbe și foarte scumpe, totul e impecabil și strălucitor, mireasa arată ca în basme și, mai presus de orice, nunta unei prințese este împlinirea concretă a unui concept cu care orice fetiță crește, citind povești și jucându-se cu păpușile Barbie. Oricât de frumoase ar fi nunțile vedetelor, și chiar sunt, n-au clasa nunților regale.

Poți să pui la socoteală nunta Prințului William cu Kate Middleton și cea de anul trecut, dintre Harry și Meghan Markle, dar nu-i musai să te oprești doar la aceste evenimente ultramediatizate.

Iată ultimul exemplu - nunta nepoatei legendarei actrițe Grace Kelly: Charlotte Casiraghi a fost o mireasă superbă în weekend. Prințesa în vârstă de 32 de ani a purtat o creație semnată de Giambattista Valli la cununia religioasă din Saint-Remy-de-Provence. Rochia albă, cu mâneci lungi din dantelă și cu un decolteu deosebit, din șifon cu motiv floral brodat, se potrivea de minune cu coafura prinsă în coc și cu voal scurt.
Charlotte a preferat un machiaj minimalist și bijuterii simple și discrete, suficiente pentru a-i sublinia frumusețea.

Mirele a fost și el la înălțime. În vârstă de 37 de ani, Dimitri Rassam a optat pentru un costum alb cu vestă gri, cămașă albastră și cravată galbenă, cu rama unei perechi de ochelari de soare ieșind în locul clasicei batiste din buzunarul de la piept.

Superbă a fost și fotografia cu cei doi miri sărutându-se după ce și-au unit destinele în abația Sainte-Marie de Pierredon, Charlotte ținând în mână un buchet floral specific regiunii, din spice și levănțică.

Charlotte este fiica Prinţesei Caroline de Hanovra şi a italianului Stefano Casiraghi, un om de afaceri care a murit într-un accident de barcă cu motor în 1990.

Rassam este fiul actriţei franceze Carole Bouquet şi al producătorului de film Jean-Pierre Rassam, decedat la vârsta de 44 de ani.
Dimitri este cunoscut în principal ca producător al "Le Petit Prince" ("Micul Prinţ"), unul dintre cele mai mari succese internaţionale pentru un film de animaţie francez.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod