Nunta anului, secretomanie ca la Hollywood

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, protagonistii a ceea ce se poate numi fara exagerare nunta anului 2009, au ales sa-si tina uniunea departe de ochii lumii. Secretele au inconjurat...
Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, protagonistii a ceea ce se poate numi fara exagerare nunta anului 2009, au ales sa-si tina uniunea departe de ochii lumii. Secretele au inconjurat botezul celui mai mic dintre fiii lor, dar si nunta. Revista "Story" povesteste insa, in ultimul sau numar, ce s-a intamplat!
 
Un foarte discret alai calatorea sambata trecuta spre pranz catre un sat aproape uitat de lume, Satnoieni, din judetul Calarasi. Cinci limuzine de lux goneau prin colb, cu geamurile fumurii ridicate. Era suficient de discret incat sa nu atraga prea mult atentia, dar si exagerat de luxos incat sa-i faca pe locuitorii zonei sa ridice sprancenele si sa se intrebe despre cine este vorba. Ei bine, in masini se aflau Ion Tiriac, Anastasia Lazariuc, Ileana Lazariuc, Ion Ion Tiriac, cei doi copii ai lor, dar si cativa apropiati.

Fiul celui mai bogat roman si atragatoarea sa partenera, care s-au cununat civil in urma cu cateva luni la Monte Carlo, urmau sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu, in aceeasi zi in care fiul cel mic al cuplului, Nicholas Noah, de numai doua luni si jumatate, urma sa fie crestinat.
 

Invitatiile, facute prin SMS, pentru o data devansata cu o zi


Doua evenimente cruciale in familia Tiriac, care a facut tot ce a putut pentru a tine secreta aceasta uniune. Ion Tiriac, organizatorul nuntii, s-a intrecut pe sine in a tine secreta toata „operatiunea”, invitatiile fiind facute prin SMS, pentru o data devansata cu o zi. Tiriac seniorul a ales se pare biserica din Satnoieni, fiind patronul locului si cel care a dat bani pentru inaltarea acesteia.

Lucrurile s-au desfasurat repede, alaiul fugind apoi la Studiourile Media Pro de la Buftea, acolo unde a avut loc petrecerea care a marcat evenimentul. A fost o nunta mult asteptata, la care detaliile s-au stabilit sub semnul secretomaniei si cu invitati alesi pe spranceana, care au oferit mirilor cadouri foarte scumpe. Malul lacului Buftea, pe care se ridicase un cort imens, de un alb izbitor, s-a umplat de lume bine imbracata si parfumata, sosita in masini de lux.

Mireasa si mirele au fost in atentia tuturor, purtandu-si elegant hainele scumpe, Amalia si Ilie Nastase, Elan Schwartzenberg, Bogdan Stelea, Dinu Pescariu, Lili Sandu si multi altii alegand sa le fie alaturi. O alta parte a invitatilor a ales sa nu onoreze invitatia, din cauza orei foarte tarzii la care aceasta a sosit.  

Istoricul unei relatii de opt ani


Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac se iubesc din 2001, ei mutandu-se impreuna la numai trei luni dupa ce s-au cunoscut. Traiesc o poveste de dragoste bazata pe sentimente si pe o atractie puternica. Trebuie doar sa ne gandim la sustinerea pe care Ileana i-a oferit-o lui Ion Ion in perioada scandalului "Cocaina pentru V.I.P.-uri", dar si la faptul ca a reusit sa-l ierte pentru casatoria fulgeratoare cu Maria Marinescu.

Probabil ca nu a fost o simpla coincidenta ca fiica unui vechi partener de afaceri al lui Ion Tiriac sa le faca prezentarile lui Ion Ion si Mariei Marinescu. Nu degeaba s-a scris ca eminenta din spatele acestei idile este chiar Tiriac Sr., despre care se zvonea la vremea respectiva ca nu prea o are la suflet pe Ileana Lazariuc. Ion Ion si Maria s-au casatorit in 2007, in Vinerea mare. Ion Ion a tinut sa faca anuntul public in emisiunea Mihaelei, stiute fiind relatiile bune dintre Tiriac Sr. si Elan. Dupa numai trei luni, Maria Marinescu a intentat actiunea de divort.

Nici nu apucase bine sa divorteze Ion Ion ca Ileana l-a instiintat ca este insarcinata. Prin urmare, si-a recastigat rapid locul in inima lui Tiriac Jr. La scurt timp, cei doi au decis sa se retraga din vizorul presei si s-au stabilit la Monte Carlo, in asteptarea primului mostenitor. Ion Alexandru Tiriac a venit pe lume anul trecut, pe 7 martie, intr-o clinica privata din Paris. Tot in capitala Frantei a venit pe lume si al doilea copil, Nicholas Noah, in luna iunie a acestui an. Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au devenit sot si sotie anul acesta, in aprilie, la Monte Carlo, in timp ce ea era insarcinata.

Sursa foto: Story
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luna pe 2 Sep 2009, 17:08
    la Trebonal monser!

    mai scrieti despre acesi doi neica nimeni, doua nulitati care nici carte n-au invatat, nici n-au vre'o ocupatie in afara de a toca banii babacului Tiriac, mai scrieti cand numai ieri am vazut la tv ca erau chemati iar la proces?!? baba arde si tara se piaptana! doi droghi dara taticutu ii educa frumos si le face petreceri! vai de noi de romanasi copiii lu' TRUMP au invatat la cele mai mari si mai bune scoli si au educatie, prestanta, muncesc... beizadelele noastre...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod