"Nu ma erijez in pedepsitorul reporterilor prost pregatiti", Adi Despot

Te-ai gandit vreodata ca o gafa de proportii poate genera o cauza nobila? Cred ca nu! Pun pariu ca nici Adi Despot nu s-a gandit la chestia aceasta, in prima faza, insa lucrurile au evoluat pe o directie neasteptata.

Te-ai gandit vreodata ca o gafa de proportii poate genera o cauza nobila? Cred ca nu! Pun pariu ca nici Adi Despot nu s-a gandit la chestia aceasta, in prima faza, insa lucrurile au evoluat pe o directie neasteptata.

Sunt convinsa ca esti una dintre sutele de mii de persoane care au vazut macar o data, vestitul interviu in care solistul de la Vita de Vie a trebuit sa-i repete unei reporterite de la un post muzical cate formatii, care este numele lor, si din nou, cate formatii canta alaturi de ei pe scena. 

Trebuie sa recunoastem ca finalul a fost apoteotic, dar meritat. Insa, cu adevarat important este faptul ca Erika, micuta de doi ani pentru care s-a organizat acel concert, a avut  ceva de castigat din acest interviu.  Spun asta pentru ca Adi Despot impreuna cu reprezentantii galeriei de arta Artmark au reprodus clipul initial si, la finalul lui, au trecut conturile in care se pot depune banii pentru Erika.

Insa, pentru a afla mai multe despre cele intamplate pe 3 decembrie, dar si despre ce face Vita de Vie, despre Megastar si familie, am stat de vorba cu Adi Despot.

"Lectia de... jurnalism"


Poate ca nu este ok sa incepem interviul asa, insa, nu pot sa ma abtin si sa nu te intreb cate ceva despre incidentul pe care l-ai avut zilele trecute cu reporterul de la Music Channel. Ce s-a intamplat, de fapt?

Nu stiu.

Gandeste-te ca eu dau interviuri de 14 ani. In toti acesti 14 ani, au venit la mine multi reporteri prost pregatiti astfel ca, la un moment dat, poate ca mi se umple si mie paharul. In plus, ea lucra la un post de televiziune, ori intrebarile pe care mi le-a pus nu aveau nicio legatura cu muzica, iar eu urasc faptul ca muzica din Romania este tinuta in haturi  de niste oameni care habar n-au despre ce este vorba.

Aici ma refer la posturile de muzica, la radiouri, la dj, la MC sunt VARZA TOTI. Habar n-au si nu au nici macar bunul simt sa se informeze atunci cand vin la un interviu. Ce m-a deranjat cel mai tare la acel interviu a fost faptul ca ea nu a vorbit deloc despre ce era vorba, de fapt.
Acel concert era unul caritabil pentru o fetita care se numeste Erika, are aproape doi ani si are o forma foarte grava de leucemie. Acel concert era unul umanitar, atat noi cat si cei de la Parazitii, cat si Andrei de la Megastar, impreuna cu trupa Habar, celebrele trei trupe care au cantat acolo, au facut chestia asta in mod benevol pentru strangere de fonduri.

In tot acest context a venit ea, total nepregatita, si euforica - daca vrei - si s-a intamplat ce s-a intamplat.

Mie sincer, imi pare rau de ea. Pe de o parte, m-a speriat putin forta pe care o poate avea internetul. Practic, in mai putin de 24 de ore, postul acela de pe youtube avea 300.000 de vizionari.
Este pe locul 1 in Romania si pe 5 in lume, in numarul vizionarilor in primele 24 de ore. Este incredibil!

Eu sunt putin speriat. Nu ma erijez in pedepsitorul reporterilor prost pregatiti, intr-un fel imi pare rau de ea, dar a iesit de pe televizor, este o vedeta. Aici functioneaza perfect zicala: "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample". Asta este, am avut o iesire sincera. Pana la urma pe ea nu am jignit-o, m-am exprimat putin mai prozaic decat mi-as fi dorit.

Aici poti vedea clipul in care Adi Despot este intervievat de reporterul de la Music Channel.



17 Decembrie 2008
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura pe 18 Dec 2008, 16:31
    ..........

    ...daca in Romania ar exista mai multi oameni cu coloana vertebrala ,atunci ar prima valoarea si nu ceea ce exista in prezent...Scoala bine facuta,minte dreapta,cunostinte solide,posturi in care se intra pe competenta si pe specialitatea studiata si toate ar fi ok....Imi pare rau de Alexandra Avam dar mai mult ma bucur ca exista oameni ca si Adi Despot.....

    0
    0

  • soarec pe 18 Dec 2008, 15:24
    adi despot

    ...........daca n-ar fi nu s-ar povesti......de cind il stiu pe Adrian Despot,este intr-adevar precum numele sau,parca putin cam dur cu sine si cu cei din jur,dar,se pare ca in acesti ani care sint antonimul Renasterii,trebuie sa fie cit mai multi cei ca el,care sa taie putin respiratia celor care au exploatat generatii,vinzindu-le falsuri,lustruindu-le creierele si facind norma de viata :cu cit esti mai la marginea a ceea ce se cheama OM esti COOL

    0
    0

  • angin pe 17 Dec 2008, 21:57
    Despot

    Tare baiete ! dar ai facut-o vedeta pe toanta ! Dar .....Doamne daca toti (ma refer la destepti , isteti ) ar proceda ca tine , nu am mai auzi interbari TIMPITE pe post , la orice fel de interviu .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod