Noul bebeluș regal: Cum va arăta viitorul copil pe care îl va naște Kate Middleton

Tabloidul britanic Daily Mail anticipează ce nume va primi, cine vor fi nașii de botez și mai ales ce chip va avea băiețelul sau fetița care va veni pe lume anul viitor.

Vestea că ducesa de Cambridge este din nou însărcinată a fost primită cu simpatie de întreaga lume. Un nou bebeluș regal înseamnă o întinerire a casei regale britanice și o împrospătare a sângelui albastru al familiei. Deși Kate și William vor deveni din nou părinți anul viitor, ziarul Daily Mail a început deja să analizeze viitorul următorului bebeluș regal. Și a mers până acolo încât a descoperit și cum va arăta acesta! Un lucru e sigur, scriu jurnaliștii britanici: cu două bone și o garderobă de invidiat, nou-născutul va avea parte de un stil de viață nemaipomenit.



Daily Mail oferă mai întâi câteva variante pentru numele pe care îl va primi fratele sau sora micuțului prinț George. Bookmakerii englezi pariază cel mai mult pe faptul că ducesa de Cambridge va naște o fetiță, iar numele care are cele mai multe șanse ar fi Alexandra, urmat de Elizabeth, Diana, Victoria și Georgia.

Dacă micuțul va fi băiat, casa de pariuri Ladbrokes acordă cele mai multe șanse următoarelor nume: James, Arthur, Charles, Thomas și Henry. Ladbrokes a scos încă din iulie, din oferta de pariuri, posibilitatea ca ducesa să fie însărcinată, după ce mai multe publicații au anunțat că ea ar fi gravidă, ceea ce indică faptul că informația mai trebuia doar confirmată oficial.

"Banii vorbesc și am avut dreptate să oprim pariurile în iulie. Al doilea bebeluș regal a adus câștiguri frumoase multor pariori, iar acum aceștia își reinvestesc banii, pariind că al doilea copil se va numi James", a explicat Jessica Bridge, reprezentanta casei de pariuri Ladbrokes, citată de Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod