Noua Katie Holmes. Ce-şi dorește după despărţirea de Tom Cruise

Actrița îşi dorea o "nouă fază" în viaţa ei încă dinainte de a cere divorţul de Tom Cruise, şi să se îndepărteze de scientologie, în ciuda dezminţirilor venite din tabăra apropiaţilor starului american, un membru eminent al acestei organizaţii religioase controversate.

KAtie îşi dorea o "nouă fază" în viaţa sa încă dinainte de a cere divorţul de Tom Cruise. Ea afirma într-un interviu mai vechi din revista Elle că Tom nu a ajutat-o să avanseze în cariera de actriţă.

Actriţa în vârstă de 33 de ani a vorbit despre această dorinţă a ei de schimbare într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Elle, cu şase săptămâni înainte de anunţul de săptămâna trecută, prin care îşi informa fanii că a iniţiat procedura de divorţ.

"Ştiu cine sunt, în ce situaţie mă aflu şi în ce direcţie vreau să mă îndrept şi asupra acestui aspect vreau să mă concentrez", declara Katie Holmes pentru această revistă de modă, potrivit unor pasaje postate joi pe site-ul publicaţiei Elle, citată de agenția Mediafax.

"Mă simt mai bine în pielea mea. Mă simt mai sexy. Când ai 20 de ani, încerci prea mult să înţelegi totul. Acum, încep să mă împlinesc", a adăugat actriţa americană. "Este ca o nouă fază în viaţa mea", a mai spus aceasta.

Katie Holmes afirmă în acel interviu că Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, nu a ajutat-o să avanseze în cariera ei de actriţă: "Nimic nu este câştigat dinainte. Din contră, în aceste circumstanţe, cu o astfel de expunere mediatică, trebuie să lucrezi şi mai mult."

Interviul integral va apărea în luna august într-un număr al revistei Elle, care a publicat, joi, pe copertă, textul "Katie Holmes îşi dezvăluie noua ei latură sexy", alături de o fotografie a actriţei care pozează în femeie fatală, departe de imaginea de adolescentă pe care artista o promova uneori după încheierea serialului "Dawson's Creek", în care a interpretat rolul unei liceene.



Katie Holmes s-a mutat la New York după ce a solicitat divorţul. Începând de la sfârşitul săptămânii trecute, numeroase care de televiziune şi paparazzi campează în faţa imobilului de pe 7th Avenue din New York, unde locuieşte actriţa americană, relatează Mediafax.

Anunţul despărţirii unuia dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood a generat multe întrebări în presa americană despre rolul jucat de cultul scientologic în educaţia fiicei celor două staruri, Suri, în vârstă de şase ani.

Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, această chestiune se va afla în centrul procedurii judiciare lansate de Katie Holmes.

Reprezentanţii cultului scientologic au dezminţit, luni, informaţiile potrivit cărora această congregraţie a organizat un sistem de supraveghere a actriţei Katie Holmes şi a fiicei ei Suri.

Katie Holmes se teme că această organizaţie religioasă o consideră de acum o ameninţare şi a înfiinţat o echipă specială, alcătuită din "oameni misterioşi" care o urmăresc din mai multe autovehicule, afirmă site-ul TMZ.com, care citează surse din anturajul actriţei.



Jurnaliştii de la TMZ.com - un site specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi - afirmă că actriţa nu a fost de acord cu decizia lui Tom Cruise de a o iniţia pe fiica lor în tainele cultului scientologic.
Însă surse din anturajul lui Tom Cruise au declarat pentru acelaşi site că procedura de divorţ iniţiată de Katie Holmes nu are nicio legătură cu organizaţia religioasă.

"Dimpotrivă, Katie Holmes era complet angajată în scientologie. Era entuziasmată şi voia să participe, din propria voinţă şi cu multă plăcere", au adăugat aceleaşi surse.
"Această luptă nu are nimic de-a face cu religia. Se foloseşte această poveste pentru a-l răni pe Tom", a adăugat o sursă anonimă, potrivit căreia prietenii lui Katie Holmes difuzează în presă informaţii false despre scientologie.

Katie Holmes va fi prezentă pe 17 iulie la o audiere, în faţa unui judecător specializat în chestiuni familiale, la New York, a anunţat site-ul E! Online, adăugând că nicio procedură de urgenţă nu a fost iniţiată în privinţa condiţiilor referitoare la tutela fiicei cuplului.

De fapt, în afara cererii de divorţ, singura cerere formulată de Katie Holmes se referă la păstrarea discreţiei asupra procedurii, pentru a evita publicarea în presă a unor detalii despre divorţul ei, a declarat pentru revista People avocatul actriţei americane.

Katie Holmes îşi doreşte să evite o "bătălie mediatică" şi nu vrea să facă din chestiunile financiare un măr al discordiei, afirmă publicaţia LA Times.

Katie Holmes a semnat un contract prenupţial prin care, în urma divorţului, va primi o compensaţie financiară de 3 milioane de dolari pentru fiecare an de căsătorie, având şi drept asupra locuinţei de 35 de milioane de dolari pe care cuplul o deţine în Beverly Hills, Los Angeles. Dacă Holmes ar fi rămas căsătorită cu starul cel puţin 11 ani, ea ar fi avut dreptul să ceară jumătate din averea de aproximativ 250 de milioane de dolari a lui Cruise. Nu se ştie deocamdată cât va primi actriţa ca alocaţie pentru copil.

Tom Cruise mai are doi copii, adoptaţi - Isabella, în vârstă de 19 ani, şi Connor, în vârstă de 17 ani - din căsătoria cu actriţa australiană Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers în perioada 1987 - 1990.

Relaţia celor doi, botezaţi de presă TomKat, care au avut o luxoasă nuntă organizată la un castel italian, în noiembrie 2006, a fost urmărită îndeaproape de media încă de la începuturi, din 2005.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 8 Iul 2012, 17:37
    ...

    Diferenta de varsta trebuia sa isi spuna cuvantul la un moment dat. Este firesc ce ii cere Tom mai ales daca amandoi frecventeaza acelasi cult.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod