Noua iubită a lui DiCaprio confirmă relația lor: "Leo este uimitor!"

Unul dintre cei mai doriți burlaci de la Hollywood, Leonardo DiCaprio se dovedește o partidă dificilă pentru fiecare femeie care îi cade "în plasă". Ultima lui cucerire, Kat Torres, un model în vârstă de 24 de ani, a confirmat că are o relație cu nestatornicul actor și a vorbit despre povestea lor de dragoste. Să vedem cât rezistă împreună...
DiCaprio e văzut rareori fără o frumusețe la braț. După ce la începutul acestui an s-a despărțit de Toni Garrn, modelul casei Victoria's Secret, starul are o nouă iubită, care lucrează tot în industria modei. Este vorba de Kat Torres, un model în vârstă de 24 de ani, care lucrează pentru agenția pariziană Elite International.

Câștigătoare a titlului Miss Caieiras 2012, obținut într-un concurs de frumusețe organizat într-o micuță localitate din Brazilia, ea a mărturisit pentru un ziar din această țară că are o relație cu starul din "Marele Gatsby". "L-am întâlnit pe Leo la Cannes. Am locuit împreună în timpul festivalului", a spus ea.

Cei doi au fost fotografiați împreună, îmbrăcați casual și înconjurați de gărzi de corp, în timp ce își făceau loc prin mulțime. 

Tânăra, al cărui nume real este Katiuscia Torres Soares, s-a născut în Belem, în nordul statului brazilian Para, şi nu pare să fie familiarizată cu modul de lucru al paparazzilor, de vreme ce şi-a declarat surprinderea că a fost pozată cu DiCaprio, notează cotidianul britanic Daily Mail. "Chiar nu-mi dau seama cum au reuşit fotogragii să ne pozeze, pentru că eram înconjuraţi de bodyguarzi şi nimeni nu se putea apropia de noi", a spus ea.
 
 

Kat a declarat că se iubeşte cu DiCaprio, dar a refuzat să dea prea multe detalii despre povestea lor de dragoste: "Leo este uimitor, dar mă gândesc ce va crede el după ce va afla că am vorbit cu voi. Avem un pact, am stabilit că nu vom spune nimănui despre relaţia noastră."

"În Europa este altceva. Oamenii ne văd împreună în multe locuri, dar nu ne pun întrebări", a mai spus modelul.
 
Torres, care are o înălţime de doar 1,57 metri, a dezvăluit că DiCaprio are grijă să nu-şi expună viaţa privată: "Nu-i place să fie fotografiat şi când oamenii îşi dau seama că este el, preferă să se facă nevăzut."
 
 

Pe de altă parte, o sursă citată de Daily Mail a spus că povestea tinerei este "complet falsă".

În vârstă de 38 de ani, DiCaprio s-a afişat, la începutul lunii septembrie, în compania modelului Toni Garrn, alături de care a urmărit meciurile de la turneul de tenis US Open. 
 
 

Starul pare să aibă o slăbiciune pentru modele. Printre iubitele lui DiCaprio s-au mai numărat Gisele Bündchen, cu care a avut o legătură de patru ani, punctată de mai multe despărţiri şi împăcări, dar şi modelul israelian Bar Refaeli, de care s-a despărţit după şase ani, scrie Daily Mail. De asemenea, DiCaprio a avut o relaţie şi cu românca Mădălina Ghenea.
 
Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996, notează agenţia Mediafax.
 
 
 
În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi văzut de curând în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare spectaculoasă a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann. 


Foto: Daily Mail / Hepta



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod