Noaptea Talentivity cu celebritati iubite, jocuri inedite si obiceiuri trasnite

Agentia de talent management si comunicare, Talentivity, si-a deschis usile pe 2 aprilie si a aratat tuturor invitatilor care sunt “jucariile” sale preferate in cadrul evenimentului “Noaptea Agentiilor” organizat de The Institute, cu tema “Work&Play”.
Pana dupa miezul noptii, sediul Talentivity din strada Londra a fost luminat in galben si plin de invitati, curiosi, celebritati, colaboratori pusi pe socializare si joc.

#talentivitycelebrities si-au adus jocurile preferate din copilarie sau din prezent si s-au distrat cu o parte din pasiunile lor: Laura Cosoi a intampinat oaspetii cu cafele, Razvan Fodor i-a primit cu bancuri spumoase si cocktailuri savuroase, Adela Popescu si-a aratat maiestria de a scrie si vorbi invers cu mare lejeritate, Radu Valcan a demonstrat pasiunea sa pentru fotografie, Jojo a facut un campionat de Piticot, jocul copilariei ei, Alina Chivulescu a extras premii diverse din tombola pentru toti vizitatorii, iar Ada Condeescu a citit poezii dragi ei.
Seara a fost rasfatata si cu prezentele Iuliei Vantur, a Adinei Galupa, a lui Tili Niculae si a Anei Baniciu.

#talentivityspecialists au dat consultatii in domeniul in care sunt asi: Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw-vegana din Romania, a demonstrat cat de usor se pot face sucuri si smoothies-uri terapeutice din legume si fructe, hair-stylistul Adrian Perjovschi, fondatorul Jovsky Studio, a dat consultatii de look celor curiosi si interesati de noile tendinte internationale in coafuri, Dr. Ovidiu Penes, specialist in age management a vorbit celor prezenti despre domeniul intineririi medicale pe care l-a adus de cateva luni in Romania.

Printre glume, rasete, bancuri, cocktailuri delicioare si dulciuri gustoase, celebritatile reprezentate de Talentivity si oaspetii s-au distrat cu selfie-uri haioase purtand ochelari galben-fosforescent in forma de inima.

Cireasa de pe tort a fost tombola la care invitatii au primit bilete la concertele organizate de VreauBilet, invitatii la premiera filmului CEL ALES in regia lui Cristian Comeaga, programe Detox Happy Body de la RawCoco, vouchere la Jovsky Studio, produse de styling de la haircare.ro, sedinte de kangoo jumps cu instructorul Diana Stirbu, produse cosmetice, delicatese din cafea si multe altele.   

Talentivity = Talent + Creativity.
Agentia de talent management si comunicare activeaza pe piata din Romania din 2013 si reprezinta cea mai complexa platforma de talent management si comunicare out-of-the-box pentru celebritati si specialisti din Romania. Talentivity ofera servicii de talent management, reprezentare, consultanta de cariera si comunicare punctuala sau strategica. Planurile Talentivity creioneaza o traiectorie de continut inedit de internet si mobile, dar si proiecte inovatoare cu o componenta artistica in care celebritatile agentiei sa fie puse in valoare.

#Talentivitycelebrities inseamna Adela Popescu, Radu Valcan, Laura Cosoi, Jojo Catalina Grama, Ada Condeescu, Razvan Fodor, Iulia Vantur, Corina Bud, Alina Chivulescu, VUNK, Claudia Ieremia, Madalina Anea.


#Talentivitycomunica evenimente organizate de VreauBilet.ro, concertele trupei VUNK, targuri hand-made si de designer precum cele de la Sala Dalles sau Cloud No. 9, ateliere creative.
#Talentivityspecialists sunt Dr. Ovidiu Penes, specialist in age management, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi, Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, specialist in dulciuri raw-vegane si sucuri terapeutice, Diana Stirbu, antrenor de aerobic si kangoo jumps.
 
#Talentivityprojects inseamna revista online de fashion si shopping Add Some Style, “Transformari radicale by Jovsky Studio”, serial online de bucatarie raw-vegana, Mademoiselle Coco, o productie de teatru out-of-the box si proiecte de deco si sport  in lucru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod