Cum arată fără machiaj nepoata lui Elvis Presley: Nu are nimic de ascuns

Riley Keough, nepoata regelui Rock 'n' Roll-ului, Elvis Presley, e departe de strălucirea pe care o are pe covorul roşu.

Îmbrăcată sport, cu o jachetă carcoal cu glugă, cu fermoarul tras până la gât, şi cu pantaloni mulaţi negri, Riley Keough părea o turistă obişnuită miercuri, când a fost fotografiată în aeroportul internaţional din Los Angeles. Actriţa în vârstă de 27 de ani s-a întors din capitala Franţei, unde a participat la Săptămâna Modei de la Paris, şi tot bagajul ei era o pungă neagră din plastic şi gentuţa pe care o purta pe umăr.

Zborul lung a lăsat semne pe aspectul vedetei.

Riley era destul de obosită după lunga călătorie şi a renunţat la machiaj, folosind doar puţin ruj, iar pentru a-şi acoperi părul nearanjat, ea a preferat să-şi pună gluga pe cap.

Cu o seară înainte, nepoata lui Elvis a partipat la un cocktail organizat după show-ul Louis Vuitton la Paris, unde a purtat o ţinută şic - o haină neagră cu inserţii albe care contrasta cu botinele roşii, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Riley și-a început cariera în modelling la 14 ani şi a lucrat pentru branduri importante, precum Christian Dior, Dolce & Gabbana și Victoria's Secret.
La 20 de ani, ea a debutat în lumea filmului cu un rol în producţia "The Runaways", în care a jucat alături de Kristen Stewart şi Dakota Fanning.

Născută pe 29 mai 1989, Danielle Riley Keough este fata Lisei Marie Presley (fiica lui Elvis şi a Priscillei Presley), şi a muzicianului Danny Keough. Părinţii ei s-au căsătorit în 1988 şi au divorţat în Republica Dominicană, în 1994. După 20 de zile, Lisa Marie se căsătorea cu Michael Jackson, mariaj care a durat doi ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod