Nimic de ascuns: 15 vedete care şi-au pus pozele din tinereţe pe internet

Fotografiile din anii trecuţi ne arată cât de mult s-au schimbat starurile de azi. Tori Spelling a postat pe Twitter o imagine care i-a încântat pe fani.
Au şi pozele vechi rostul lor. Dacă le-am arunca pe toate, doar pentru că ne trezesc nostalgii şi amintiri care ne arată cât de repede trece timpul şi cum îmbătrânim, de ce mai continuăm să le facem şi să le păstrăm? Aceste fragmente din trecut ne arată cât de mult se schimbă lucrurile, oamenii, vremurile.

Şi vedetele au plăcerea de a-şi contempla transformarea fizică de-a lungul anilor când descoperă fotografii făcute în anii trecuţi. Unii arată la fel de bine ca atunci, altora chiar le-a prins bine maturizarea - în orice caz, starurile ne surprind şi de data asta cu sinceritatea lor, postând pe reţelele de socialiazare imagini din colecţiile lor.


Chipurile mult diferite ale vedetelor de astăzi atrag atenţia şi se bucură de succes pe reţelele de socializare. Bored Panda a publicat mai multe imagini reunite pe Instagram sub hashtag-ul #OldHeadshotDay, în care pot fi admirate destule coafuri şi frizuri amuzante, precum şi ţinutele demodate care demonstrează că şi vedetele au trecut prin aceleaşi schimbări ca orice persoană obişnuită.

Iată 15 vedete care şi-au pus pozele din tinereţe pe internet!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod