Nikki Lund se lansează în muzică la 35 de ani: E prietenă din copilărie cu Kim Kardashian

Kim Kardashian şi Nikki Lund se ştiu din copilărie

 

Cu un amestec de culori îndrăzneţe, ţesături exotice şi detalii meticuloase, linia vestimentară se adresează femeilor din mai multe segmente de vârstă şi este dispobilă pe site-ul shop.nikkilund.com.

Pentru a-şi asigura succesul, Nikki s-a asociat cu consultantul Greg Writer şi cu Bernt Ullman, co-fondatorul Star Branding alături de designerul Tommy Hilfiger şi Joe Simpson, tatăl cântăreţei Jessica Simpson. Anterior, Joe a ajutat la crearea liniei The Jessica Simpson Collection, care a obţinut vânzări de un miliard de dolari.

Acesta a declarat că a fost vecin cu Nikki, apoi au devenit prieteni de familie şi a fost de acord să-i fotografieze colecţia vestimentară. 

Interesul pentru creaţiile sale au atras interesul unor publicaţii importante şi a vedetelor. Nikki a apărut pe coperta unor publicaţii precum YRB şi Esquire, a dat interviuri pentru ELLE, Genluxe, People, Us Weekly, Life & Style şi InTouch şi a fost remarcată de E!, Access Hollywood, Extra, VH1, şi Good Day LA.

Colecţia Eccentric Symphony şi linia personalizată White Trash Beautiful au fost purtate de Miley Cyrus, Carrie Underwood, Kelly Clarkson, Demi Lovato, Brandy, Brad Paisley, Blake Shelton şi alţii.


Nikki Lund s-a despărţit în 2017 de chitaristul Richie Sambora (58 de ani), de la Bon Jovi, după cinci ani de căsnicie. Ea are un fiu, Hendrix, cu partenerul său, producătorul muzical Jeff Phillips.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod