Nicoleta Luciu vrea să-și facă operație de micșorare a stomacului: "M-am îngrăşat! Nu mă pot opri din mâncat"

Medicul Copăescu a explicat că Nicoleta nu are nevoie de operația de micșorare a stomacului


Vestea proastă pentru Nicoleta este că îi va fi foarte greu, dacă nu imposibil, să găsească un doctor care să o opereze.

Tu nu ai toate ţiglele pe casă. Cum să faci aşa ceva?Cătălin Măruță
"Fără discuţie, mă surprinde decizia ei. Este o creşte ponderală relativ importantă de 10 kilograme. Există însă şi alte soluţii. Trebuie să facem o verificare să vedem de ce există această stare de foame.
Eu îi propun un regim. Are un indice maxim ideal. Este greu să forţezi cu o procedura chirurgicală. Nu este o soluţie lipsită de complicaţii şi sunt riscuri pe care nu trebuie să ni le asumăm"
, a spus Cătălin Copăescu, un reputat specialist în chirurgia obezităţii.

Acesta a încercat să o convingă pe Nicoleta că nu este cazul să apeleze la această măsură. "Eu propun întâi să facem nişte investigaţii. Indicele ei de masă corporală este unul în parametri normali şi din punctul meu de vedere nu este necesară o intervenţie chirurgicală.
E posibil ca starea de foame să vină din cauza unei iritaţii. Dacă Nicoleta este dispusă să depună ceva efort, cred că problemele cu cele 10 kilograme pot să dispară"
, a mai spus medicul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod