Nicoleta Luciu o mamă extremă. Tripleţi, înfometare, silicoane

A mai fost distrus un mit. Cei mai mari sâni naturali din România au fost înlocuiţi cu cele mai mari silicoane din România. Nicoleta Luciu, vedeta care nu se opreşte să ne uimească, a mai făcut una tare în weekend-ul care a trecut.
A mai fost distrus un mit. Cei mai mari sâni naturali din România au fost înlocuiţi cu cele mai mari silicoane din România. Nicoleta Luciu, vedeta care nu se opreşte să ne uimească, a mai făcut una tare în weekend-ul care a trecut. Bruneta şi-a pus silicoane. Nemulţumită de aspectul pe care-l aveau sânii ei după două sarcini şi patru copii, vedeta Playboy a decis să facă această operaţie care, acum 5 ani de zile, părea o glumă proastă în cazul Nicoletei Luciu.

Relaţia vedetei cu afaceristul Zsolt Csergo s-a dovedit extrem de... fructuoasă pentru instinctele materne ale brunetei. Lăsând în urmă pictorialele Playboy, rolul de asistentă TV uşor tâmpă şi relaţia nu tocmai bună cu Dinu Maxer, Nicoleta Luciu îl aduce pe lume, în 2008, pe Zsolt Jr., un copil la care nimeni nu se aştepta, în afară de cei doi părinţi şi familiile lor. Într-o perioadă în care nuditatea era pe val, ca şi acum de altfel, prin naşterea acestui copil toată lumea s-a gândit că specialista Nicoleta Luciu va pierde teren. Nu a fost deloc aşa!

Misterul dispariţie kilogramelor într-o lună şi jumătate


Chiar dacă cele 90 de kilograme pe care le-a afişat după venirea pe lume a băieţelului ei păreau a reprezenta finalul sex-simbolului Nicoleta Luciu, ambiţia vedetei a demonstrat contrariul. Dieta hulită de toată lumea, dusă la extrem, denumită de multe ori înfometare şi exerciţiile fizice istovitoare au făcut ca vedeta să revină la greutatea care a consacrat-o într-o lună şi jumătate. Ce a însemnat asta în kilograme? Nici mai mult, nici mai puţin decât 30. (poza principala)

Compot de mere, supa de pui nesarată şi un baton de slăbit au fost cele trei elemente care i-au topit grăsimea vedetei Playboy. "Este o cură foarte bună de detoxifiere pentru că se consumă foarte multe lichide, iar sarea este total exclusă, astfel ca nu reţii apă în corp şi elimini toate toxinele", mărturisea acum 3 ani vedeta, recunoscând, însă, că au ajutat-o foarte mult şi mersul pe bicicletă şi alergatul, dar şi urcatul scărilor în locul liftului.

Sarcină multiplă, kilograme multe în plus


După lupta contracronometru cu kilogramele în plus, când nimeni nu se mai aştepta că se va supune din nou riscului să devină obeză, Nicoleta Luciu anunţa în mai 2011 că va aduce pe lume tripleţi. "Timp de un an mi-am dorit, nu m-am protejat şi nu am rămas însărcinată, credeam că e o problemă, de aceea nu voiam să spun la nimeni. Am vrut neapărat copil şi am făcut o stimulare ovariană, prin care în loc de un ovul, se află trei, în uter, aşa că s-a întâmplat. Am rămas şocată când am văzut că sunt trei în loc de unul, spuneam că nu poate fi adevărat.", explica fericita graviduţă atunci.



Şoc şi premieră în lumea mondenă din România şi, aşa cum era normal, toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură marele moment al naşterii. Până atunci însă, adică pe 1 octombrie, publicul a putut urmări ecografii în direct, schimbări de look, travaliu la o oră de maximă audienţă şi, evident, multe kilograme în plus. De data aceasta nu a mai pornit lupta de la 90 de kilograme, ci de la 85, iar momentul de graţie a venit două luni mai târziu, când a reuşit să oprească acul cântarului la 63 de kilograme. Un calcul simplu arată că în două luni Luciu a slăbit 22 de kilograme. Spre deosebire de prima sarcină, acum vedeta a fost ajutată în lupta cu kilogramele în plus de medicul estetician Kasem Abu Bakr care, aplicând cele mai noi metode de remodelare corporală, a reuşit să-i sculpteze practic trupul vedetei Playboy, evident contra cost. Costul, însă, este mult peste femeile care câştigă salariul mediu pe economie.



22.100 de euro pentru un trup de invidiat


"Totul s-a făcut în cinci şedinţe a câte o jumătate de oră. Nu sunt operaţiuni periculoase, pentru că aparatura e una performantă, iar tratamentul e personalizat pe fiecare pacient în parte"
, le-a declarat celor de la Click, medicul Kasem Abu Bakr. "Nicoleta a mai vrut o epilare definitivă cu laserul pe tot corpul. Pentru asta e nevoie de 10 şedinţe, care se întind pe cinci luni. Varicele şi vergeturile au fost îndepărtate cu un laser special. Au fost scoşi pistruii şi s-a intervenit şi pe burtă pentru o pigmentare a pielii după sarcină", a continuat acesta. Pe bucăţi, întreaga sumă a fost împărţită astfel:

Faţă

  • eliminarea imperfecţiunilor cu laserul (augumentare facială) - 1.000 euro
  • scoaterea cearcănelor cu laser - 800 euro
  • regenerarea pielii feţei cu laser - 800 euro
  • scoaterea pistruilor care au apărut după naştere - 500 euro'

Corp

  • sculptarea corpului cu laser (burtă, şolduri, fund, părţile laterale ale picioarelor, părţile inferioare ale picioarelor, tonifierea glandei mamare) - 4. 800 euro
  • epilare definitivă pe tot corpul - 3.900 euro
  • depigmentare normală după sarcină (pe burtă) -1.000 euro
  • eliminarea aluniţelor de pe tot corpul - 700 euro (50 euro aluniţa)
  • operaţie de ridicare şi umplere a sânilor (implant mamar) - 6.000 euro

Picioare

  • scoaterea varicelor cu laserul - 1.600 euro
  • eliminarea vergeturilor - 1.000 euro


Aşa cum se poate observa, în aceasta "factură" a îmbunătăţirilor, în cazul Nicoletei Luciu a fost trecută şi intervenţia la nivelul sânilor, cele mai de preţ podoabe ale brunetei, "bijuteriile" care au transformat-o în star în urmă cu mai bine de 10 ani. "Am alăptat până la două luni. Acum nu mai alăptez, aşa că doctorul mi-a spus că pot să fac operaţia în această perioadă", declara vedeta la începutul acestei luni. "Este o operaţie cu laser de ultima tehnologie şi constă în reconstrucţia sânilor printr-un implant care îmi va păstra aceeaşi cupă D, dar care îmi va umple partea de sus a sânilor. După operaţie, sânii vor fi mai fermi" completa aceasta.

Mult aşteptata intervenţia a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut. Operaţia a durat 4 ore, a decurs normal, iar din anestezie vedeta s-a trezit cântând de fericire că este din nou posesoarea celor mai frumoşi sâni din România. "Poate merge în decolteu pe stradă, nu e nici o problemă, căci nu este o operaţie clasică, ci una cu laser, iar recuperarea este foarte rapidă. Când s-a trezit din anestezie cânta de bucurie! Starea ei este foarte bună, iar operaţia a fost un succes. Trebuia să ia masa cu noi ieri, dar s-a grăbit să ajungă acasă, căci îi era dor de copii", a declarat medicul Kasem Abu Bakr.



La fel de mulţumită de rezultat a fost şi pacienta care, la ieşirea din clinică, a ţinut morţiş să-şi afişeze noile podoabe: "Operaţia a fost un succes, mă simt excelent, doctorul Kasem Abu Bakr mi-a spus că nu voi avea dureri, şi aşa a fost".

Iată, aşadar, că după 3 ani şi jumătate, în care sarcinile, dietele, sportul şi vizitele la ginecolog, disperarea Nicoletei Luciu de a fi şi mamă şi de a-şi păstrat şi statutul de cea mai sexy vedeta feminină din România a fost satisfăcută. În toată această poveste frumos ambalată a intervenit un singur element care vine, oarecum, să întunece totul: din nou, naturalul a pierdut în faţa artificialului.
24 Ianuarie 2012
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gigi ionescu pe 25 Nov 2012, 19:24
    Atentie : cel care a operat-o e un impostor !

    Cel care i-a pus implanturi Nicoletei NU are drept de a practica chirurgia plastica in Romania !!! Nicoleta Luciu l-a ajutat pe acest impostor sa escrocheze multe alte femei din Romania facadu-i reclama mincinoasa : NU exista operatie de implant cu "laser", NU exista operatie de implant fara durere ! Colegiul Medicilor din Romania este prin tacere complice la acesta escrocherie ! Ar fi interesant sa vedem sanii Nicoletei fara sustinere dupa ce a fost operata de "esteticianul vedetelor" . Cred ca se apropie vertiginos de buric !

    0
    0

  • Sara pe 2 Aug 2012, 15:17
    fiecare procedeaza cum crede!

    Nicoleta a facut multe interventii pt ca este vedeta si nu poate sa apara oricum la tv, pana la urma are un rol de sustinut! Nu are rost sa o judecam pentru ca e libera sa isi cheltuiasca banii cum vrea...Si eu mi-am facut o marire de sani la dna dr.Silvia Stanculescu, la fel ca in cazul vedetei pot sa spun ca nu am avut dureri dupa operatie si ca m-am vindecat rapid!Nu e chiar asa mare lucru,iar daca esti complexata si iti doresti cu adevara cv, de ce sa nu o faci? Pt preturi m-am uitat la mai multe site-uri si am stabilit consultatia dupa ce am vaz clinica-metamorphosis(punct)ro. Faceti cum vreti oameni buni, o viata avem!

    0
    0

  • Marius G. pe 28 Apr 2012, 12:51
    asa zisa "cantareata"

    Ma intreb cum ar fi aratat daca nu ar fi avut acesti bani...scoatere alunite, vergeturi, varice fitze... toate femeile ar fi "bombe sexy" daca ar dispune de suma asta doar pt infrumusetare! Deja ne au intoxicat toate televiziunile cu Nicoleta Luciu! Sincer nu mi se pare asa de "oau" cum isi zice ea! Si asta o spune un barbat !

    3
    0

  • caroline pe 27 Ian 2012, 00:22
    pentru Geo...

    draga Geo...tu te auzi cind vorbesti?cum dumnezeu sa imi car copilul din salon in salon si sa il alaptez pe unde apuc?gasim justificari de a oferi copilului mai putin timp si afectiune ptr a arata bine?????????? ptr a va simti frumoase invatati sa va respectati pe sine si sa apreciati pentru ceea ce sunteti si cum sunteti. si eu sunt mama a 2 copii si mi s-a parut mai important sa imi tin copilul la piept in timp ce il alaptez si sa fiu eu cea care l-am asezat in patut cind a adormit sau sa ii vad zimbetul cind s-a trezit... afectiunea oferita copilului si fiecare clipa petrecuta cu el e mult mai importanta decit obsesia de a avea un corp de sirena... in plus un copil te ingrasa putin dar nu te uriteste....

    5
    3

  • geo pe 25 Ian 2012, 06:43
    Luciu si invidia

    Oameni buni! Voi chiar nu aveti habar ce inseamna o sarcina? Ce a facut Luciu ca sa-si revina dupa a 2a sarcina cu tripleti nu e atat de exagerat. Si eu sunt mama adar a unui singur copil si pot sa spun ce impact are asupra corpului si psihicului femeii. Suma cheltuita e mare pt ca si-a dorit sa se recupereze cat mai repede (nu uitati ca ea "traieste" din imaginea ei) si pt ca interventiile au fost facute la diversi medici care percep tarife mai mari decat restul colegilor de breasla. Voi puteti incerca infometarea, electrostimularea, impachetarile, vacuumul, etc... Functioneaza daca va "personalizati" programul de slabit. Si ce daca a lasat copilasii cu bunica acasa? E cam greu sa te cari cu ei la salon mai ales ca fiind 3 e posibil sa se fi nascut prematur. Eu imi luam copilul in cosuletul de masina/carut si mergeam din salon in salon unde aveam programare, il hraneam acolo, il plimbam inainte si dupa. La 6luni cand i-am facut botezul eram mai bine ca inainte de a ramane insarcinata. Singura interventie majora pe care n-am facut-o sunt silicoanele caci mai vreau un copil. Nicoleta spune ca sanii ei arata inca bine dar cred si-au pierdut din volum (nu mai sut asa plini) iar asta are impact psihologic, te poti simti mai putin femeie desi cei din jur spun ca arati bine.

    3
    5

  • serena pe 24 Ian 2012, 21:42
    buna

    Mi-e sila de pubilicitate fara rost,ma intreb cati copiii infometati merg la culcare cu speranta ca poate a doua zi le va fi mai bine si Lucio se infometeaza ca sa arate bine,ca sa nu mai spun de bani,vorbiti de ei de parca toata lumea are aceleasi privilegii.....mai ales in timpuri cand toata lumea e nemultumita de atatea injustitii...Nicoleta Luciu era una din putinele vedete care-mi placeau,acum mai putin....publicitatea uneori strica....cred ca sunt mai multi de acord cu mine!

    5
    2

  • caroline pe 24 Ian 2012, 21:29
    RUSINE...

    ptr Alle : anonim avea dreptate.nu inteleg comentariul tau avind in vedere ca s-a scris ''cei mai mari sini naturali din romania'' deci nu de vedeta sau nu...mai lasati-ne nene.pina acum era mama eroina...acu e si mai si... hai sa fim seriosi.atunci cind e la sala...chirurgie...etc...copii unde sunt?ca parca ii crestea singura... mie mi-ar fi jena.e adevarat ca orricene cu bani se ocupa de frumusete ca au cu ce dar ...drage femei VEDETE...mai lasati scosul in evidenta cu ce faceti pe la doctori si cit de mult cheltuiti...mai bine iesiti in fatza cu citi copii sarmani ati ajutat.la cite cauze nobile ati participat.... RUSINE ca voriti de mii de euro pe mofturi cind sunt copii ce au atit de multa nevoie de un ajutor...

    6
    2

  • men pe 24 Ian 2012, 17:06
    fara titlu

    cred ca e timpul sa intemeieze PARTIDUL FEMEILOR SILICONATE!!!!!!!

    4
    2

  • cami pe 24 Ian 2012, 15:13
    artificial

    Mie mi se pare ca si-a facut mai mult rau facandu-si aceste interventii. La fata arata mult mai rau. Nicoleta de ce ti-ai pus buzele???? erau foarte faine asa cum erau. O invinge artificialul ...dar odata cu el si aspectul inestetic.

    4
    1

  • adina pe 24 Ian 2012, 13:04
    n. luciu

    Promovam femei care nu au realizat nimic, are studii in actorie? ma indoiesc. Ce a realizat femeia asta in afara de cei 4 copilasi? Ca a pozat goala? Ca se plimba pe stadioane cu sanii dezveliti asteptand sa o aclame o tara intreaga.?Ce face cu trupul ei ,pe noi nu ne intereseaza, si nu se infometeaza daca cheltuie 22 mii euro. Sunt femei in tara asta care isi cresc copii cu 500 lei luna si care muncesc 12 ore pe zii. Rusine !!!!

    22
    4

  • roxana pe 24 Ian 2012, 12:47
    mda..

    nu trebuie sa ai bani multi ca sa areti bine....toate puteti arata bine cu putin sport si mancand sanatos...Bravo Nicoleta!!!

    5
    6

  • sophie pe 24 Ian 2012, 12:45
    restul e can-can!

    Nu se pune accent pe faptul ca a slabit,intelegeti odata,ci pe faptul ca de 2 ori a revenit de la 85,respectiv 90 kg! si nu e vb de silicoane,propriu zis,ci de proteze,fireste,4 copii!doh

    3
    2

  • lucki pe 24 Ian 2012, 12:06
    cu bani...

    cu 22.100 euro cate n-am arata bine....

    19
    2

  • dora pe 24 Ian 2012, 10:43
    bravo ei

    intr-un fel, o admir, cu toate ca nu ma omor dupa cancanuri. e putin pitipoanca, dar macar nu e gasca, ca celelalte. a stiut sa se ridice facand totusi, ceva, nu numai cu scandaluri prin presa abjecta. a facut 4 copii, pe care-i creste, nu-i abandoneaza cu bunicii sau cu bona. normal ca are si un ajutor. sunt 4! si mai are si grija de ea, nu e o delalsatoare, ca altele. si eu am acum la 39 de ani, aceleasi dimensiuni ca la 18 si am 3 copii - facuti pe rand, nu gemeni. cu atentie la ce am mancat, fara sa ma infometez si cu un banal tratament corporal de 40 lei pe sedinta! asa ca se poate, numai sa ai vointa. si daca mai ai si bani, ca Luciu, atunci e nesimtire sa arati ca balena!

    10
    5

  • oana pe 24 Ian 2012, 09:22
    n-ai de unde, deci nu ceri!

    degeaba a stat pe langa marii artisti prin telenovele si-a mimat actoria, ca nimic nu s-a prins de ea, tot proasta a ramas, iar rasul ei denota intocmai! ascultati-o cum rade si nu va mai trebuie nimic, in ras i se dezvaluie toata "personalitatea"!

    14
    6

  • Panainte Loredana pe 24 Ian 2012, 09:19
    slabitul

    Da,ce sa zic,e de admirat,dar sa știți ca se poate slabi si fără operatii,eu am reușit după naștere am dat jos 10kg.in 2 luni,e drept cu sacrificii si putina infometare,dar in cazul Nicoletei de ce nu si cu operatii si cu bani tot e de admirat nu de invidiat si sint sigura ca oricare dintre noi dacă eram in locul ei si aveam posibiltatile ei procedam la fel.Asa ca lăsați invidia...cu farfuriile pline si cu dulciuri nu se face dieta...

    9
    2

  • Alle pe 24 Ian 2012, 08:42
    Bai Anonim

    Sa sti ca aici e vorba de vedete nu de oameni obisnuiti ca daca era asa ... :-j Cand oi aju g tu vedeta atunci sa comentezi. Si in al doilea rand ea a ramas si insarcinata cu tripleti si a avut ambitie sa slabeasca .. ce stii tu Comentezi aiurea.

    3
    7

  • zu pe 24 Ian 2012, 08:39
    yuk!

    este atat de promovata aceasta femeie de zici ca era vedeta lu' peste prajit inainte sa faca tripleti. probabil ca pro tv-ul i-a sponsorizat toate interventiile astea ca sa poata sa exploateze situatia cat mai bine. de cate ori deschizi tv-ul trebuie sa o vezi pe luciu care e o cantareata de mana a 7-a si "actrita" cam la fel.... mai ingrijorator mi se pare ca e ridicata in slavi ca a slabit si se mai face publica si " dieta" ei, care m-a ingrozit! e ok ca vrea sa arate bine dupa nastere dar nu promovand infometarea, sunt destule femei care ii vor urma exemplul. cand a nascut se lauda ca vrea sa alapteze pana la 6 luni, ca de data asta nu mai face greseala cu slabitul drastic dar se pare ca banii sunt mai importanti decat sanatatea si alaptatul, dar hai sa zicem ca lapte nu prea avea de tripleti.

    12
    2

  • Anonim pe 24 Ian 2012, 08:33
    Cei mai mari sâni naturali din România au fost înlocuiţi cu cele mai mari silicoane din România??????

    Nu numai ca este aberant comentariul vostru dar si complet neadevarat... din ceea ce am citit nicoleta luciu purta cupa D inainte de operatie... eu am aproape un an de cand port cupa E si cu o circumferinta de numai 75.... adica printre cele mai mici circumferinte.... inclin sa cred ca tocmai v-am oferit sani mai mari decat ai lui luciu si totusi naturali!!!

    9
    2

  • RoMania pe 24 Ian 2012, 01:15
    Zdrente

    Aveti vesti "bune"numai cu "dive si vedete" de renume mondial ?!

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod