Nicoleta Luciu, gravidă: Cum o transformă sarcina?

Fenomenul Nicoleta Luciu a fost unul foarte interesant pentru toată lumea. Diva, un adevărat sex-simbol al României, a devenit, după cele nouă luni ale primei sarcini, o femeie de nerecunoscut. Toată frumuseţea pe care o etala a fost înlocuită de grăsime, apă în ţesuturi, pete de faţă şi angoase.

În ziua în care l-a născut pe Szolt Jr., modelul avea un surplus de 30 de kilograme. "În perioada sarcinii am luat 45 kg, pe care nici eu nu credeam că le voi putea da jos, dar cu multă ambiţie şi voinţă am reuşit. Când eşti însărcinată se produc foarte multe transformări fizice şi psihice, dar este frumos. Am încercat să mănânc sănătos, dar şi aşa am luat foarte mult în greutate. Totuşi, sunt de părere că în timpul sarcinii trebuie să uiţi de curele de slăbire", a declarat actriţa în cadrul emisiunii "Happy Hour".

Cum a slăbit?


Perioada de după a fost una foarte grea pentru artistă. Conştientă de faptul că job-ul ei depinde de felul în care arată, Nicoleta Luciu s-a supus unui regim draconic. Multă lume, specialişti de renume, au atacat dieta adoptată de vedetă, Florin Uceanu, antrenorul Nicoletei, fiind unul dintre ei. Nici actriţa din telenovele nu este foarte mândră de regimul pe care singură şi l-a realizat, însă dorinţa a fost mai importantă decât raţiunea: "Am slăbit cu dietă inventată de mine, dar nu sfătuiesc pe nimeni, am avut probleme de sănătate. Am mâncat totul fiert, nesărat, compot de mere şi ceaiuri, erau zile în care nu beam decât 3-4 căni de ceai. Am mers la extrem. Nu-mi era foame pentru că nu suportam ce vedeam în oglindă şi am zis că decât să intru în depresie mai bine ziua, kilogramul. Mă cântăream zilnic şi dădeam jos un kilogram pe zi. Am slăbit foarte brusc, carnea pe mine era foarte moale, am luat-o încet cu mişcarea pentru că nu mai aveam forţă. Ficatul era făcut varză, am fost la un pas de hepatită. Nu sfătuiesc pe nimeni să facă aşa ceva, în mod normal trebuie slăbit în acelaşi timp în care au fost acumulate" a spus Nicoleta la Happy Hour.

Din nou însărcinată...


Zilele acestea, vedeta Acasa TV a anunţat că este însărcinată în 4 luni. Nicoleta Luciu a ales să nu facă acest anunţ mai devreme, pentru că a vrut să fie sigură că totul este ok. "Am preferat să nu spunem nimănui până la 3 luni, să fim siguri că totul e în regulă. Cât priveşte sarcina, pot să spun că am greţuri şi stări de rău. Dar sunt fericită", a declarat ea pentru Pro TV Magazin.

... 10 kilograme deja


Se pare că experienţa de la prima sarcină începe să fie retrăită de Nicoleta Luciu şi de data această. Vedeta afirmă că, în primul trimestru, a luat deja 10 kilograme. Spre surprinderea ei are mare poftă de pâine şi de dulciuri. "Cantitatea de mâncare este mai mare ca de obicei, mă trezesc noaptea că mă ia cu leşin, trebuie să mănânc ceva. În weekend şi dimineaţa mă răsfăţ cu dulciuri. Simt nevoia să mănânc pâine, ca niciodată. M-am îngrăşat 10 kg. Sper să nu dobor recordul de la prima sarcină când am luat 45 de kg. Cum mă îmbrac cu ceva mai mulat, gata zici că acum nasc", de declarat vedeta la Acasă TV.

În continuare, poţi vedea un slide de imagini cu Nicoleta Luciu, realizate înainte să fie însărcinată prima dată, în timpul sarcinii, după naştere şi acum.
1 din 9

Nicoleta Luciu, înainte să rămână însărcinată cu primul ei copil

13 Mai 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod