Nicoleta Luciu: De la diva sexy, la mamă disperată. Vezi şase ipostaze!

Vedeta TV a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de "Miss România" în anul 1999. De atunci şi până în prezent, actriţa a pozat în reviste pentru bărbaţi, a fost asistentă TV, a jucat în telenovele şi a cântat. Acum, Nicoleta este mamă a patru copii şi expertă în diete de slăbit, naşteri în direct şi operaţii estetice de mărire a sânilor.

1 din 7

Miss România, în anul 1999

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută, în anul 1999, când a câştigat titlul de Miss România. Avea 19 ani şi visa la o carieră în modelling. A reprezentat România la concursul Miss World, însă nu a câştigat niciun premiu. Dar, din acel an ofertele pentru Nicoleta au început să curgă.
24 Aprilie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ale pe 25 Apr 2012, 18:44
    Pt cele care comenteaza

    Si apropo despre "tunat"..Sunteti cam invidioase doamnelor/domnisoarelor deorece femeia si-a facut atatea dupa ce a nascut 4 copii si corpul sufera foarte multe transormari,apar vergeturi,sanii se lasa etc..Inainte de a ramane insarcinata nu avea nicio operatie si era una dintre cele mai frumoase femei din Ro;) Dar cred ca voi sunteti tipul acela de femei care dupa ce se marita si "trantesc" vreo 2-3 plozi stau ca nesimtitele si mananca de dimineata pana seara pana pocnesc,nu mai au grija deloc cum arata si apoi va plangeti ca va lasa barbatii,pleaca la altele sau isi iau amante;) Cele care comenteza de "tunarile" Nicoletei de dupa sarcina ori fac parte din cele descrise mai sus,ori sunt invidioase de crapa ca nu au posibilitati sa arate si ele mai bine si se apuca de comentat aiurea ca asta e gratis, ori nu au trecut printr-o sarcina atat de delicata ca a ei sa vada ce transformari apar.. si in plus durerile operatiilor nu sunt usor de suportat,chiar induri mari dureri..Asa ca doamnelor respctiv domnisoarelor mai vedeti-va de lungul nasului;)

    9
    1

  • ale pe 25 Apr 2012, 18:25
    pt miruna

    Draga mea daca era atat de proasta,inculta etc nu se mai casatorea cu un om de afaceri ci isi lua un fotbalist cu 7 clase..Un om de afaceri nu isi ia o idioata langa el sa il faca de ras peste tot unde se duce cu cate una sau mai multe ineptii;)..Nu sunt fana ei dar o admir ca a reusit sa fie cu un barbat de tipul lui si asta spune multe despre ea;)

    5
    3

  • Miruna pe 25 Apr 2012, 14:38
    cultura?educatie?

    în afară de un corp bine lucrat(incluzând aici sânii expandaţi) se vede clar că are grăunţe în loc de creier.Face şi ea parte din "marea gloată" a ţopârlancelor care au pus mâna pe un portofel mai gras.

    8
    3

  • rusu sanziana pe 24 Apr 2012, 22:57
    nicoleta luciu

    Nu cred ca a fost deloc usor,dar a reusit.Ce a reusit? Sa devina sotia barbatului iubit. Merita felicitari..Casa de piatra,sa ramina impreuna pina la adinci batrineti..Felicitari si lui Maruta..

    1
    5

  • coris pe 24 Apr 2012, 14:44
    hm

    nu stie sa zimbeasca! este doar o pitipoanca care s-a orietat catre un bogatas si s-a tunat,atat. nu este interesanta ca femeie delok,noroc ca maruta o mai baga in seama....

    12
    5

  • citrice pe 24 Apr 2012, 11:11
    E frumos asa?

    Ma intreb de ce mi-ati sters comentariul de ieri? E frumos asa? Foarte bine ca ati corectat greseala dupa ce v-am atras atentia ca "ceaiul de la ora 5" era o emisiune la TVR, insa era frumos din partea dvs., doamna Maria Ionescu, sa lasati comentariul meu la locul lui. Nu?

    11
    0

  • nicoleta-n sus ,nicoleta-n jos pe 24 Apr 2012, 09:44
    n. luciu

    iar asta. nu mai pot...e peste tot. Mai multa discretie nicoleta draga, altfel o iei pe urmele lui moni fosta columbeanu.

    11
    6

  • dora pe 24 Apr 2012, 08:16
    e ok

    mie imi place tipa. stie ce vrea si nu e gasca, asa cum sunt celelalte. se vede ca are o educatie mai ingrijita decat majoritatea. ca meseria ei o include intr-o anumita categorie, asta e ... dar se vede ca are clasa.

    12
    3

  • ATRANA9 pe 23 Apr 2012, 20:18
    nicoleta luciu

    eu am auzit ca este o doamna cu o deosebita cultura, ca s-a dedicat foarte mult, cu pasiune cititului inca din copilarie si ca atunci cand vorbeste aceasta influenta este resimtita de interlocutorul onorabilei dive cu precadere.

    13
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod