Nicoleta Luciu a dat de greu cu 4 copii. Mai face unul?

Vedeta a declarat de mai multe ori că vrea să mai rămână o dată însărcinată. Acum ea este foarte ocupată și caută să le acorde toată atenția micuților ei.
Nicoleta Luciu este o mamă mulțumită. Cu patru copii de crescut, care îi solicită foarte mult timp și energie, vedeta în vârstă de 35 de ani a cam dispărut din lumea mondenă. Totuși, bruneta a declarat în mai multe rânduri că și-ar doi să rămână însărcinată pentru a cincea oară. Acum, ea nu mai este atât de hotărâtă. Pe măsură ce copiii au crescut, ea trebuie să le dedice și mai mult timp, așa că Nicoleta nu plănuiește să rămână gravidă prea curând.

„Stai să-i creștem pe ăștia mici.
Stai să-i creștem, că fiecare are câte o personalitate atât de puternică, că de multe ori fac greu față”
, a declarat ea, la Antena Stars, unde a fost întrebată despre o eventuală nouă sarcină.

Nicoleta a mărturisit că deocamdată patru copii sunt sufiecienți pentru ea și că uneori se simte depășită de situație. „Acum două săptămâni m-au întrebat când mai vine Moș Crăciun cu cadouri și am zis «Prima dată când o să ningă!». Azi-dimineață când am venit încoace ningea, înțelegi? O oră am prins pe drum numai ninsoare din aia de nu vedeam doi metri în față.
Și m-au sunat: «Mami, ninge afară!»”,
a povestit vedeta.

Nicoleta a spus că ea și soțul său, Zsolt Csergo, se bazează și pe ajutorul unei bone, altfel nu s-ar fi descurcat. „Seara eu la șapte jumătate sunt acasă. Dorm în pat, venim direct din parc dacă nu e urât afară, ne uităm la desene, facem activități prin casă și seara la șapte jumătate îi lăsăm cu bona, se culcă cu bona și noi ieșim în oraș”, a explicat ea.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Zoltan pe 28 Apr 2016, 18:11
    numaratoare inversa

    Nicoleta va fi gravida a treia oara daca vrea sa faca al cincilea copil, sau poate un alt grup de trei.

    0
    0

  • Gina pe 27 Apr 2016, 11:41
    Pt. xyz

    Dragul meu sfârşit de alfabet. Orice femeie îşi doreşte cam 2 copii. Dacă au venit mai mulţi sunt bineveniţi. De regulă doar Rromâncele fac "anul şi plăvanul" aşa încât numele ţării se va schimba în curând - respectiv Rromânia. Nicoleta nu este o chivuţă ci o actriţă frumoasă şi talentată. Un VIP. Zoltan e un bărbat ca oricare altul, nu PEŞTIŞORUL DE AUR din poveste, pe care trebuie să-l prinzi în mreje de plase. Un simplu bărbat, la o vârstă când majoritatea arată bine. Despre el nu se va spune NICIODATĂ NIMIC. Afaceri fac mulţi, uneori o duc bine până la capăt, alteori clachează. Dacă ar fi o somitate într-un anume domeniu, DA,ar fi ceva, dar aşa?... Dragul meu sfârşit de alfabet, sub anonimatul tău se ascunde un AMIR, OSMAN, IBRAHIM etc. că prea ai mentalitate musulmană. Sau asta este rezultatul unor refulaţii din tinereţe? Pt. că felul în care tratezi FIECARE subiect denotă că ai la activul tău tare multe decenii. Cât despre presă am afirmat că AR TREBUI să fie...aşa cum nu este

    0
    0

  • xyz pe 22 Apr 2016, 14:48
    POSIBIL

    Toata lumea stie ca a doua sarcinei a chivutei a fost cu tripleti, pentru ca, repet, nu ii ajungea un singur copil, barem sa-l stie pe Zoltan "incaltat" pe viata. Presa a incetat de mult sa fie un mijloc de educare, in schimb este un mijloc de manipulare. Bine-ai venit in lumea reala.

    0
    0

  • Gina pe 21 Apr 2016, 18:25
    Pt. xyz

    Am apreciat întotdeauna comentarile tale. Doar că acum nu ai dreptate. A doua sarcină a Nicoletei a fost cu TRIPLEŢI. Dacă va mai avea sau nu copii, e treaba ei, nu a celei/celui care a scris acest articol imbecil, aşa, ca să se afle în treabă. Aceste jurnaliste sau jurnalişti ar trebui trimişi să facă o muncă utilă, bunăoară la măturatul străzilor, nu să scrie tâmpenii. Presa este un mijloc de educare a mass mediei, deci spune lucruri în acest sens, nu bârfe de chivuţe mahalagioaice.

    1
    1

  • xyz pe 21 Apr 2016, 14:49
    draga mea

    Draga mea dusa cu capul, nu te-a pus nimeni sa faci atiti copii. Te puteai multumi cu unul singur si/sau, eventual, faceai o fapta buna si adoptai inca unul, o fata, daca iti doreai asa mult. Da' cind te-apuca, mult te tine, dupa-aia te vaiti ca n-ai timp, ca e greu, ca bla-bla. Pai singura ti-ai batut cuie in talpa, de ce plingi acum ca te doare? Asa se intimpla cind hormonu' bate neuronu', adica in majoritatea cazurilor din pacate.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod