Nicoleta Luciu: 11 etape către statutul de vedetă

Nicoleta Luciu poate fi denumită cu succes fondatoarea statutului de asistentă TV. Fiinţa ingenuă, dar extraodinar de frumoasă, îmbrăcată întotdeauna în ţinute provocatoare şi fericita posesoare a unor replici de-o inocenţă vecină uneori cu prostia este imaginea pe care o promovează astăzi duduiţele apetisante, dar de care a uitat în totalitate sex-simbolul Nicoleta Luciu.

Astăzi fosta Miss România 1999 este iubită, mamă şi actriţă. Dar care au fost etapele prin care a trecut ca să ajungă aici?
1 din 12

Miss România 1999

Momentul de start al carierei ei se confundă cu premiul Miss România 1999, care în primă fază a întristat-o pe vedetă. "Iniţial nu m-am bucurat că am luat acest premiu pentru că visam la altul, care consta într-o excursie la Istanbul şi 10 costume de baie, dar apoi mi-am dat seama că acest premiu o să mă ajute foarte mult. Nu ştiam cum, dar vroiam să merg mai departe", explica Nicoleta Luciu la un moment dat
12 Februarie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anda pe 13 Feb 2011, 15:31
    Nu avea voce..

    In trupa Laguna, singura care avea talent era D-ra Florescu, Nicoleta doar asista. Se pare ca pentru publicul roman..nu conteaza ce valoare ai, doar cum arati.

    3
    1

  • ssamara20 pe 12 Feb 2011, 23:19
    ...

    prietena cu clanul Camataru, silicoane, telenovele...vedeta de romania, doar atat! la noi oricine arata sexy e automat si vedeta! putine fete reusesc sa se afirme prin munca si cariera nu doar cu trupul "retusat" de chirurgi!

    2
    1

  • Lucia pe 12 Feb 2011, 10:39
    bravo Nicoleta

    Nicoleta e o fata superba, cu mult bun simt, fidela,extaordinara. Draga mea sa ai pate de multa fericre si noroc in viata ta. Se pare ca D-zeu da fiecaruia dupa cit merita ,iar tu meriti tot binele din lume.Sanatate multa tie ,lui Jzolt cel mare si celui mic.

    6
    2

  • cristinastef1 pe 12 Feb 2011, 00:55
    o eroare!

    sa stiti k Nicoleta Luciu nu a jucat niciodata in ,,NUMAI IUBIREA'' asta chiar arata cat de mult sunt documentati cei care realizeaza aceste articole:)) rusinik! Nicoleta Luciu a interpretat rolul Soniei in telenovela ,,LACRIMI DE IUBIRE'' . . . Poate mai rectificati cate ceva prin articol!

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod