Nicole Scherzinger, la plajă cu noul iubit: Celulita rezistă!

Vedeta s-a relaxat pe insula Capri împreună cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov. Chiar dacă are un fizic impresionant, ea trebuie să lupte mai mult cu celulita.

După ce a dezminţit ferm că ar avea o relaţie cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (26 de ani), Nicole Scherzinger (39 de ani) a plecat în vacanță chiar cu sportivul bulgar. Iar imaginile publicate de cotidianul britanic Daily Mail spulberă orice dubii: cei doi sunt împreună și par să se înțeleagă foarte bine.

Fosta membră a trupei Pussycat Dolls și mai tânărul ei partener s-au relaxat la plajă pe insula italiană Capri. Într-un costum de baie alb, din două piese, care contrasta cu pielea ei bronzată, Nicole era într-o formă foarte bună.

Pare însă evident că ea a abandonat sala pe perioada vacanței, fiindcă s-a îngrășat puțin, iar în unele cadre se întrezărește o celulită incipientă care îi va da puțin de lucru artistei.

După înfrângerea din a patra rundă a turneului de la Wimbledon, unde a fost eliminat de Roger Federer, Grigor Dimitrov s-a consolat în brațele iubitei sale celebre care nu s-a dezlipit deloc de el. Fie că au stat întinși pentru a se bronza, fie că au făcut câteva mișcări de stretching pentru a se înviora puțin sau au făcut baie în mare, cei doi au profitat din plin de timpul liber și de soarele care mângâia insula.
Nicole a făcut câteva exerciții de Yoga, și-a sărutat iubitul și s-a aruncat apoi în apa cristalină a mării.

Scherzinger și Dimitrov sunt împreună de mai bine de un an. Potrivit unor surse citate de tabloidul britanic The Sun, Nicole nu și-a mai văzut iubitul deloc în cele două luni care au precedat turneul de la Wimbledon. "Ea a avut niște probleme personale de rezolvat, iar Grigor n-a putut să-i fie alături. Au luat o pauză. Dar în timpul ăsta prietenii lor sunt convinși că ei au păstrat legătura", a declarat persoana respectivă.

Nicole a mărturisit că nu dorește să vorbească în interviuri despre viața sa amoroasă.
"Sunt fericită, sunt cu cineva și amândoi vrem să păstrăm doar pentru noi asta. Și e mai bine așa. Dacă vorbesc despre asta, atunci oamenii or să spună că mă grăbesc,  că nu mai pot să aștept și alte prostii din astea", a declarat ea pentru ediția din decembrie a publicației InTheStyleUK. Întrebată dacă vrea să-și întemeieze o familie, cântăreața a răspuns: "Acum câțiva ani spuneam că da, e ceva la care mă gândesc."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mamaie DelaFetesti pe 24 Iul 2017, 11:33
    Zau?

    Arata foarte bine! Celulita e aproape invizibila. Ia nu va mai legati voi ca boala de om sanatos, frustratilor!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod