Nicole Scherzinger, la plajă cu noul iubit: Celulita rezistă!

Cântăreaţa şi iubitul ei au fost nedespărţiţi în vacanţa din Italia


Nicole Scherzinger s-a despărțit în 2015 de fostul ei logodnic, pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton. Deşi au existat discuţii despre o nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc în 2014, presa a speculat că artista americană s-a săturat să aştepte ca Lewis Hamilton, în vârstă de 30 de ani, să o ceară în căsătorie.

"De data asta, chiar s-a terminat totul între ei"
, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun.

"Se certau de multe luni, dar acum lucrurile au devenit mult mai grave. Au petrecut atât de mult timp departe unul de celălalt, încât lucrurile au devenit de nesuportat între ei", a adăugat aceeaşi sursă.

"A fost o decizie comună. Distanța i-a separat prea mult timp. Au trăit mai mult separat decât împreună pentru că ei călătoreau tot timpul în diferite țări, tot timpul. Nicole e devastată și are inima sfâșiată"
, a relatat o altă sursă pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Nicole şi Lewis, care erau împreună din 2007, au petrecut tot mai puţin timp împreună după ce pilotul britanic, care a câştigat în 2014 al doilea titlu de campion mondial, a anunţat că se va pregăti intensiv pentru a încerca să câştige un al treilea titlu în 2015, iar cântăreaţa a acceptat să joace în musicalul "Cats" de pe West End, la Londra.


Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)".
În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love", notează Mediafax.

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo.
În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut succes şi în alte domenii, precum modă şi televiziune.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mamaie DelaFetesti pe 24 Iul 2017, 11:33
    Zau?

    Arata foarte bine! Celulita e aproape invizibila. Ia nu va mai legati voi ca boala de om sanatos, frustratilor!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod