Nicole Kidman: "Tom Cruise e foarte romantic, dar Keith Urban e marea mea iubire"

Actrița australiană a vorbit deschis, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, despre fostul soț și despre actualul ei partener de viață.

Într-un material amplu, întins pe zece pagini din ediția ce va fi publicată în luna decembrie, vedeta și-a promovat următorul ei film, despre Grace Kelly, dar a abordat fără ocolișuri trecutul ei și faimoasa perioadă în care a fost căsătorită cu Tom Cruise, pe care l-a descris drept "foarte romantic". "Sunt sigură că Brad și Angelina au parte de același lucru", a spus Nicole. Dar ea a făcut o confesiune și despre actualul soț, pe care l-a numit marea ei dragoste.

Cea mai frapantă pare a articolului, din care jumătate este o fotografie impresionantă, realizată la Hotel Du Cap-Eden-Roc, în sudul Franței, este felul în care Nicole, în vârstă de 46 de ani, vorbește despre mariajul cu fostul său soț, punctează ziarul britanic Daily Mail.

Actrița australiană a spus că ea era foarte tânără atunci când s-a căsătorit cu Tom Cruise, în 1990. "Atunci când te concentrezi pe celălalt, e ca și cum ai fi într-o bulă, iar asta este foarte copleșitor. Și doar celălalt poate trece prin asta. Asta te aduce foarte aproape de celălalt și este atât de romantic. Sunt sigură că Brad și Angelina au parte de același lucru, pentru că nimeni altcineva nu poate înțelege asta, în afară de persoana care doarme lângă tine", a spus vedeta.



Nicole Kidman a amintit și de perioada dură de după despărțirea din 2001.

În timp ce juca rolul scriitoarei Virginia Woolf, în "The Hours/Orele", în 2002, ea s-a confruntat cu o depresie puternică, provocată de divorț. "Intrând în râu cu pietrele în buzunare, am ales viața", a spus ea, evocând scena din film în care a jucat momentul în care Virginia se sinucide în râul Ouse. "Atunci eram pe punctul de a ceda și jucând-o pe ea, am ajuns să apreciez viața", a mărturisit Kidman.

Rolul din burlescul "Moulin Rouge", care i-a dat ocazia să cânte și să danseze, a ajutat-o, de asemenea, să evolueze după ruptura de Tom Cruise. Acum ea simte că se află în locul în care merită să fie, scrie Daily Mail. "Și cu tot respectul pentru tot ce a am trăit cu Tom, mi-am întâlnit marea dragoste", a spus ea despre Keith Urban.



Nicole nu credea că va mai găsi o iubire atât de puternică precum cea pentru eroul din "Top Gun". "N-am vrut să sar de la o relație la alta. Am fost mult timp singură, ceea ce a fost foarte, foarte bine, pentru că eram un copil, serios, când m-am măritat. Și aveam nevoie să mai cresc", a mărturisit ea.

Actrița s-a declarat mulțumită de viața liniștită din Nashville, Tennessee, statul în care Keith este considerat marele star. Cei doi își cresc liniștiți cele două fiice, Sunday Rose, în vârstă de cinci ani, și Faith, de trei ani.



Nicole încă are o casă în Los Angeles, în care merge deseori, dar nu zăbovește prea mult acolo, doar când lucrează.

"Există un preț imens pe care trebuie să-l plătești dacă vrei să ai o familie. Poți să ai o carieră, dar nu poți să locuiești în Hollywood, unde totul, dar absolut totul se învârte în jurul tău", a explicat vedeta, declarându-se mai atrasă de sudul Statelor Unite, unde se simte mai relaxată.

În interviul care va fi publicat de Vanity Fair luna viitoare, Nicole admite că are momente în care balansează între a-și dedica viața soțului și copiilor și între a se dedica pornirilor sale artistice. "Sunt pasionată, așa că vreau să fiu în stare să mă ocup perfect de ambele planuri, iar asta nu merge mereu", recunoaște ea.



Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. În 2011, într-un interviu pe care i l-a luat Jennifer Aniston, pentru revista Harper's Bazaar, Nicole a declarat că s-a rugat la Dumnezeu să fie cu un bărbat precum actualul ei soţ, cântăreţul de country Keith Urban.

"Îmi amintesc că m-am gândit: «O Doamne, dacă mi-ai da un astfel de bărbat, promit că aş fi complet devotată pentru tot restul vieţii mele»", i-a mărturisit Nicole Kidman actriţei Jennifer Aniston. "Chiar aşa. Îmi amintesc că m-am rugat, după ce l-am întâlnit (pe Keith Urban, nr.), să fiu cu cineva, dacă nu cu el, cu cineva ca el", a adăugat Kidman.

Din fericire pentru Nicole Kidman, Keith Urban a avut aceleaşi sentimente faţă de ea, iar dragostea lor a fost atât de profundă, încât actriţa l-a ajutat pe Urban să treacă prin procesul de dezintoxicare chiar după ce s-au căsătorit.

În schimb, cântăreţul a salvat-o de viaţa de la Hollywood.



"Pentru asta am muncit în toată cariera mea, să nu fiu nevoită să locuiesc la Los Angeles", a mărturisit Nicole Kidman. "Aşa că am avut noroc cu Keith care locuia în Tennessee. M-a adus în locul acela numit Leipers Fork, în apropiere de Nashville, foarte prosper şi rural. Nu mi-a venit să cred", a spus actriţa.

Şi astfel, cu puţin ajutor, visurile ei s-au împlinit. "Ştii cum visezi când eşti mică, eu aşa sunt. Visam că o să întâlnesc un tip, apoi mă vedeam căsătorită şi cu copii într-o oră (de la întâlnire n.r.). (Râde) Dar aşa s-a întâmplat", a mărturisit Nicole Kidman în interviul pe care i l-a luat Jennifer Aniston.

Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006.  Actriţa în vârstă de 46 de ani mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptați în timpul căsniciei cu Tom Cruise.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier, notează Mediafax.


În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.
Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod