Nicole Kidman, superbă și împlinită: Cum arată actrița la 45 de ani

Au format cel mai frumos cuplu de la Hollywood și nimeni nu-i vedea unul fără celălalt, până când Tom Cruise a declanșat un șoc imens prin decizia lui de a divorța. 11 ani mai târziu, Nicole Kidman vorbește cu detașare despre drama prin care a trecut. Iar imaginile dovedesc că ea a depăşit cu bine peste acel moment greu.

Actrița australiană a realizat un pictorial superb pentru revista DuJour, ocazie cu care a vorbit deschis despre căsnicia ei cu Tom Cruise. Fără remușcări și fără încrâncenare, Nicole a mărturisit, la 11 ani după divorț, că a fost o perioadă frumoasă din existența ei.

"Cred că viața noastră împreună a fost perfectă", a început vedeta. Ea admite că decizia lui Tom de a divorța a afectat-o foarte serios și că și-a revenit cu greu. "Mi-a luat mult timp pentru a trece peste asta. A fost un șoc pentru mine", s-a destăinuit ea.

Dar, cu toate acestea, peste ani, ea vede partea frumoasă a lucrurilor. Și nu ezită să spună că a avut o căsnicie frumoasă cu Tom Cruise. "Eram ca într-un balon, doar noi doi. Deveniserăm foarte dependenți unul de celălalt."

Căsătorită cu artistul country Keith Urban, cu care are un mariaj fericit, Nicole s-a măritat cu Tom Cruise pe când avea 23 de ani, o vârstă considerată fragedă la Hollywood. "Eram legată de Tom", își amintește ea. "Aș fi mers până la capătul lumii pentru el... Am fost înfrântă - Când iubesc sunt nebună, pasională", a mărturisit actrița.

Ajunsă la 45 de ani pe care nu-i arată nici pe departe, Nicole Kidman are puterea să privească spre trecut și să admită că a fost naivă. Și impulsivă, adaugă ea.
Dar acum se simte împlinită, chiar și după divorțul de bărbatul vieții ei, Tom Cruise, care a părăsit-o după 11 ani în care au respirat și au visat unul lângă celălalt. Astăzi are tot ce-și dorește: "Sunt mai fericită decât am fost vreodată în viața mea."

Vedeta locuiește momentan la Nisa, în casa unei prietene, alături de cele două fetițe ale sale - Sunday Rose, care are patru ani, și Faith Margaret, care are doi ani. Vedeta filmează pe Coasta de Azur pentru pelicula biografică despre viața Prințesei Grace de Monaco.

"Mama mea va zbura din Australia până aici pentru a avea grijă de copii. Apoi va veni și Keith... Familia mea e cu mine. Familia mea", a spus Nicole.



"Viața mea s-a schimbat. El e minunat, e un bărbat grijuliu și mă face să mă simt în siguranță. Nu ne place să stăm departe unul de celălalt", a mărturisit actrița despre mariajul cu Keith Urban.

Cele două staruri și-au făcut o familie frumoasă, iar Nicole, care a adoptat doi copii în timpul mariajului cu Tom Cruise (Isabella și Connor), a spus că acest lucru a fost "vindecător" pentru ea: "Avem o viață de familie minunată. Și suntem înconjurați de muzică. Keith cântă mereu la chitară, pian și tobe. Compune tot timpul."

În august, Nicole Kidman a uimit după ce a pozat topless pentru V Magazine, dovedind cât de bine se menține la 45 de ani și după două sarcini. Actriţa a apărut pe coperta revistei purtând doar o fustă mini, care îi lăsa la vedere posteriorul, și acoperindu-și sânii cu mâinile.



Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock notează Mediafax.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

Foto: DuJour / V Magazine

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod