Nicole Kidman, superbă şi când are gripă: Vedeta a strălucit la gala Screen Actors Guild Awards

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Actriţa în vârstă de 50 de ani a impresionat duminică seară, la evenimentul organizat în Los Angeles, unde a fost recompensată pentru rolul din „Big Little Lies“.
După o mulţime de premii cucerite în întreaga sa carieră, Nicole Kidman continuă să culeagă recompensele pentru rolurile sale. Şi chiar dacă era răcită, ea a ţinut să fie prezentă la The SAG Awards 2018, unde a primit duminică seară trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-o dramă.

Îmbrăcată într-o rochie bronz metalic cu mâneci lungi, Nicole a descins pe covorul roşu împreună cu soţul ei, Keith Urban, şi nu părea deloc slăbită de gripă.
Ea şi-a accesorizat ţinuta cu cercei strălucitori şi cu sandale care se asortau cu rochia lungă. Părul blond şi rujul roşu aprins îi subliniau perfect frumuseţea, notează Daily Mail.

Vedeta a pomenit în discursul rostit pe scenă despre gripa care i-a dat de furcă.
"Dar sunt aici!", a spus ea, zâmbind, în aplauzele asistenţei.

Nicole Kidman şi Keith Urban au fost aproape nelipsiţi la evenimentele organizate anul trecut. După ce a primit Globul de Aur pentru acelaşi rol din "Big Little Lies" care i-a adus şi duminică un premiu, actriţa i-a mulţumit public soţului ei.
"E adevărat. Te iubesc atât de mult!", a spus ea atunci.

Distincţia de la SAG Award confirmă că actriţa australiană domină cu autoritate Hollywood-ul, notează Daily Mail. Ea a mai primit un premiu Emmy şi unul la gala Broadcast Film Critics pentru interpretarea din "Big Little Lies".
În drama realizată de HBO, Kidman o interpretează pe Celeste Wright, o casnică din California abuzată psihic şi fizic de soţul ei.

Kidman le-a devansat în preferinţe juriului pe colegele sale din această producţie, Reese Witherspoon şi Laura Dern, precum şi pe Susan Sarandon şi Jessica Lange.


Foto: Hepta
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 31 Ian 2018, 20:41
    NICOLE KIDMAN

    nu a-ti specificat ce fel de gripa:porcina sau aviara :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod