Nicole Kidman, sexy la 49 de ani: Ce rochie a purtat pe covorul roşu

Actriţa australiană arată senzaţional la aproape 50 de ani. Ea a avut o apariţie remarcabilă pe covorul roşu, la Londra, într-o rochie sexy care îi punea în evidenţă picioarele.
Nicole Kidman rămâne un etalon al frumuseţii feminine, mai apropiată de standardele clasice. O femeie care este pe punctul de a trece cu fruntea sus şi bariera celor 50 de ani, chiar dacă încă persistă dubii cu privire la "trucurile" estetice (adică Botox) la care a recunoscut că a apelat.

Miercuri, actriţa australiană s-a aflat din nou în centrul atenţiei, apariţia sa pe covorul roşu al festivalului de film BFI de la Londra fiind, ca de obicei, remarcabilă. Nicole a venit la premiera filmului "Lion", în care joacă alături de Rooney Mara, Dev Patel şi David Wenham.


Îmbrăcată într-o rochie lungă din catifea neagră, de inspiraţie gotică dar "îndulcită" cu o despicătură frontală care îi lăsa la vedere picioarele lungi şi tonifiate, Nicole a impresionat cu fizicul ei impecabil, relatează Daily Mail, ziar care remarcă faptul că actriţa a făcut faţă cu brio vremii capricioase din Anglia. Cu părul strâns la spate, un machiaj perfect şi ruj roşu aprins, vedeta avea look-ul strălucitor cu care s-a impus la Hollywood.

Nicole a fost însoţită pe covorul roşu de colegul său de distribuţie Dev Patel, care a purtat un costum din trei piese.

"Lion" are şanse să se bucure de succes la următoarea ediţie a Oscarurilor, notează cotidianul citat.
Filmul spune povestea unui bărbat indiano-australian, adoptat, care foloseşte programul Google Earth pentru a da de urma mamei sale naturale din Calcutta, interpretată de Nicole Kidman.
Potrivit Daily Mail, Dev are şanse mari la Oscarul pentru cel mai bun actor, dar şi actriţa australiană e bine cotată.

Nicole Kidman a venit la Londra după ce luni seară a fost prezentă şi la festivalul de film Mill Valley, în California, unde a fost premiată pentru rolul din "Lion" şi pentru toată activitatea sa cinematografică.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 14 Oct 2016, 19:27
    Are operatie la pometi

    Nu stiu exact ce operatie si-a facut dar pometii nu sunt cum ar trebui sa fie.Nu arata deloc natural.

    1
    0

  • banus pe 14 Oct 2016, 18:45
    o adevarata diva

    Superba pentru anii astia.Niste picioare superbe si un corp de DIVA,in toata regula.

    1
    0

  • Rares pe 14 Oct 2016, 14:37
    Incredibil

    Ce bine arata. Cand ma gandesc ince hal arata altele mai tinere ca miheala tiganu imi vine sa fug de pe pamant.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod