Nicole Kidman se simte minunat la 50 de ani: „A fost cel mai bun an din viaţa mea“

Cu două săptămâni înainte de ziua sa de naştere, vedeta a mărturisit că acesta a fost cel mai bun an al ei şi că viaţa sa a început cu adevărat la 40 de ani.

Chiar a fost un an foarte bun pentru Nicole Kidman, iar actriţa australiană are de ce să fie mulţumită. 2017 i-a adus actriţei australiene o nominalizare la Oscar pentru rolul din drama biografică "Lion". "Lucrul cel mai ciudat este că pe măsură ce îmbătrânesc, mă încântă tot mai mult", spunea ea în ianuarie.

Vedeta a luat cuvântul la gala Glamour Women Of The Year Awards, organizată marţi la Londra, şi a adus un omagiu victimelor celui mai recent atac terorist din capitala Marii Britanii.

"Sunt foarte fericită că sunt prezentă aici şi că pot să-i dăruiesc Londrei ceva, pentru că Londra mi-a oferit atât de mult. E minunat să fiu aici cu voi cu toată forţa", a spus ea.

Actriţa a fost distinsă cu un premiu pentru cariera sa în lumea filmului şi a spus că acest an este cel mai bun din viaţa ei. "Voi împlini 50 de ani peste două săptămâni. Şi niciodată nu m-am gândit că acesta va fi unul dintre cei mai buni din toată viaţa mea", a mărturisit ea.
"La 40 de ani credeam că o să mă pensionez când o să ajung la 50, dar vreau să spun tuturor că viaţa mea a început la 40 de ani şi începe la 50", a mai spus Kidman.

Nicole i-a dedicat apoi trofeul Sofiei Coppola, care a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Cannes, devenind prima femeie din istoria evenimentului care obţine acest titlu. "O să-mi schimb numele în Kidwoman. Kidman nu se mai potriveşte aici", a glumit ea, referindu-se la denumirea evenimentului organizat de revista Glamour.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod