Nicole Kidman, protejată de mariajul cu Tom Cruise: „M-a ferit să fiu hărţuită sexual“

Nicole Kidman a povestit cum a ajutat-o căsnicia cu Tom Cruise


Nicole Kidman va juca în filmul despre fostul şef al Fox News, Roger Ailes, rolul reporteriţei Gretchen Carlson, care l-a acuzat pe CEO de comportament sexual neadecvat.

Actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967, în Hawaii, și este considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume.
Kidman este celebră pentru rolurile interpretate în filme precum ”To Die For” (1995), de Gus Van Sant, ”Eyes Wide Shut” (1999) - ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, ”Moulin Rouge” - care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, ”The Others” (2001), de Alejandro Amenábar.

Devenită după acel rol una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică ”Cold Mountain” (2003), drama teatrală ”Dogville” (2003), thrillerul politic ”The Interpreter” (2005) şi fresca cinematografică ”Australia” (2008).
 
Interpretările din drama ”Birth” (2004) şi thrillerul ”Paperboy” (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur.



În 2011 a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul ”Rabbit Hole”, iar în anul următor a primit prima ei nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV ”Hemingway & Gellhorn”.

Nicole Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar în 2017 la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul ”Lion”.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod