Nicole Kidman: "Divorțul de Tom Cruise, cel mai prost moment din viața mea"

Actrița a mărturisit că nu a avut puterea să se bucure pentru Oscarul primit la doi ani după despărțirea de fostul ei soț.

 

Tom Cruise rămâne o rană nevindecată pentru Nicole Kidman. La nici o lună după un interviu acordat revistei Vanity Fair, în care vorbea despre suferința provocată de divorț, actrița redeschide subiectul, de astă dată pentru ediția australiană a publicației Harper's Bazaar.

Nicole a pozat pentru coperta revistei Harper's Bazaar, refăcând una dintre cele mai reușite imagini ale ediției americane - coperta numărului de vacanță din 1992, în care Kate Moss ținea în mână un glob în care se afla un pom de Crăciun. Actrița australiană pare o crăiasă a zăpezii, gata să facă o magie.



Tom a fost marea sa dragoste, iar Nicole vorbește cu sinceritate despre durerea pe care i-a provocat-o ruperea mariajului. Atât de mult a suferit, încât, la doi ani după despărțire, n-a avut puterea de a se bucura de cel mai râvnit premiu de la Hollywood.

Oscarul care i-a recompensat prestația excepțională din rolul scriitoarei Virginia Woolf, în filmul "The Hours", era doar o palidă alinare a tristeții depline care pusese stăpânire pe ea în acea perioadă.



Vedeta în vârstă de 46 de ani a vorbit deschis despre cel mai greu moment din viața sa, într-un interviu publicat în ediția din decembrie a revistei amintite. "Să câștigi un premiu atât de prestigios îți poate arăta deșertăciunea întregii tale vieți, ceea ce mi s-a întâmplat mie", a spus ea.

Cu doi ani înainte de apogeul carierei sale, Nicole Kidman divorțase de Tom Cruise și se prăbușise în interiorul ființei ei. Treptat, s-a refugiat în muncă, iar rolul Virginiei Woolf, din 2002, a fost punctul de cotitură pentru ea. "Intrând în râu cu pietrele în buzunare, am ales viața", a spus ea, evocând scena din film în care a jucat momentul în care Virginia se sinucide în râul Ouse. "Atunci eram pe punctul de a ceda și jucând-o pe ea, am ajuns să apreciez viața", mărturisea Kidman în interviul pentru Vanity Fair.

Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban, pe 25 iunie 2006.

În 2011, într-un interviu pe care i l-a luat Jennifer Aniston, pentru revista Harper's Bazaar, Nicole a declarat că s-a rugat la Dumnezeu să fie cu un bărbat precum actualul ei soţ, cântăreţul de country Keith Urban. "Îmi amintesc că m-am gândit: «O Doamne, dacă mi-ai da un astfel de bărbat, promit că aş fi complet devotată pentru tot restul vieţii mele»", i-a mărturisit Nicole Kidman actriţei Jennifer Aniston. "Îmi amintesc că m-am rugat, după ce l-am întâlnit (pe Keith Urban, nr.), să fiu cu cineva, dacă nu cu el, cu cineva ca el", a adăugat Kidman.

Din fericire pentru Nicole Kidman, Keith a fost chiar bărbatul la care visa ea, iar dragostea lor a fost atât de profundă, încât actriţa l-a ajutat pe Urban să treacă prin procesul de dezintoxicare chiar după ce s-au căsătorit. Ei au două fiice, Sunday Rose, în vârstă de cinci ani, și Faith, de trei ani.

Actriţa mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptați în timpul mariajului cu Tom Cruise.

Vedeta va apărea în continuarea comediei "Anchorman: The Legend Continues", care va fi lansat pe 20 decembrie, și în care joacă împreună cu Will Ferrell. Anul viitor, ea va putea fi văzută în rolul prințesei Grace de Monaco.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier, notează Mediafax.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.
Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).



Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • idrys pe 25 Nov 2013, 20:14
    Articol f bine scris!

    Urmaresc cu multa placere articolele d-voastra. Felicitari!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod