Nicola a spus "nu" designerilor romani

Castigatoarea selectiei pentru Eurovision, solista Nicola, se pregatesteacum sa faca fata cu brio concursului de la Riga (Letonia). Dupa cea facut fata furcilor caudine ale selectiei nationale, ea are din nouemotii pentru participarea de peste hotare, pentru care pregateste unshow, impreuna cu echipa de la TVR.

- Cum te vei imbraca la Riga? Vei apela la un designer roman?
- Cineva imi aduce hainele din strainatate si voi hotari impreuna cuechipa TVR pe care o aleg. Nu poate fi vorba de rochie in nici un caz,pentru ca melodia fiind ritmata, nu se preteaza la pantaloni. Dar vreauceva sic, un costum original, pentru a putea concura cu cei de-afara. Nuapelez la un designer roman pentru ca nu vreau, prefer alta varianta,desi si cei din TVR m-au intrebat daca nu m-ar interesa sa apelez la uncreator de moda local.

- Cum au comentat colegii faptul ca ai castigat?
- Au fost draguti, m-au felicitat, si toti imi spuneau inca dinainteca o sa vezi ca o sa castigi, caci eram favorita publicului inca dinsemifinale. Dar eu le spuneam "taceti fratilor, vorbim dupa, nu maispuneti acum nimic". Am avut emotii mari si m-am bucurat foarte mult caam castigat.

- Se zvonea ca ai avea pile in TVR si ca tu vei fi castigatoarea. Cumcomentezi aceste afirmatii?
- Daca aveam pile in TVR participam si eu la Cerbul de Aur, castigamconcursul de la Mamaia, apaream mai des pe postul national.

- Cum ai ales piesa pentru Eurovision?
- Piesa a fost creata special pentru Eurovision, pot sa spun... Eu sisotul meu (n.r.: Mihai Alexandru, compozitorul melodiilor Nicolei) amvrut sa venim cu ceva nou. Piesa a fost facuta de Mihai acum cateva lunisi am tinut-o in sertar, pentru ca nu se stia cand ne va trebui. Apoia venit in graba termenul pentru depunerea piesei pentru Eurovision siasa am predat-o pe aceasta. Stiam ca riscam foarte mult venind cu unalt stil decat era publicul obisnuit cu mine. Am zis apoi ca trebuie safacem ce credem ca e mai bine. Inainte de a fi selectionata au ascultat-oprietenii si le-a placut...

- Intentionezi sa-ti schimbi look-ul pentru Riga, sau sa faci ceva anumepentru a fi in forma la concurs?
- Da, vreau sa mai slabesc putin, dar nu infometandu-ma, pentru ca sunto pofticioasa si nici mergand la sala ca nebuna. Voi incerca sa fac maimult sport pentru respiratie, sa merg pe jos, sa alerg, sa-mi usurezastfel munca. Voi manca mancaruri usoare, voi mai reduce din dulciurisi voi evita prajelile. Dar oricum incep dieta dupa mucenici, caci imiplac foarte mult.

- Gatesti tu mucenicii?
- Nu, pentru ca nu am timp. Ne va aduce cineva si mucenici in zeamasi mucenici impletiti. Dar merg la munte in week-end cu copiii, si voiincepe programul "sportiv". De fapt am un concert de 8 martie la Bacausi atunci plecam de vineri cu toata familia si ne retragem la o cabanutadin zona. Nu am mai fost de mult timp impreuna cu ei undeva. Tot timpulimi reproseaza ca ii las prea mult singuri.

- Care este principiul dupa care ti-ai educat copiii?
(n.r.: Nicola are trei copii, Jonathan de 7 ani, Maria de 9 ani si Andrei, de 16 ani)- Consider ca lucrul cel mai important pentru un copil este sa fie educatin credinta pentru Dumnezeu. Daca este crescut asa, vede lucrurile altfel,distinge singur raul de bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod