Niciun divorţ! Cum au sărbătorit David şi Victoria Beckham 19 ani de căsnicie

După un val de zvonuri care anunţau divorţul lor, soţii Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie. Ei au postat pe Instagram o imagine romantică.

Cele două staruri au avut o aniversare frumoasă marţi seară. Domnul şi doamna Beckham au sărbătorit împlinirea a 19 ani de la cel mai frumos moment din viaţa lor, un eveniment ultramediatizat atunci şi denumit de presa britanică "nunta secolului".

Cuplul a sărbătorit 19 ani de căsnicie cu o cină romantică. Într-o fotografie postată pe Instagram de Victoria Beckham, cei doi soţi îmbrăcaţi elegant, apar aşezaţi la o masă din grădina unui restaurant de lux. Fosta membră a trupei Spice Girls îşi ţine o mână peste cea a soţului care ţine un pahar de vin alb, un semn evident de iubire şi unitate al cuplului după o suită de speculaţii care anunţau divorţul lor.

"19 ani!!! Te iubesc atât de mult", a scris Victoria lângă imaginea publicată.

La rândul lui, David a scris un mesaj pentru soţia lui: "19 ani ACUM... Pe vremea asta, acum 19 ani, eram îmbrăcat în roşu din cap până-n picioare... Aniversare fericită celei mai uimitoare soţii şi mame... Te iubesc."

În aceeaşi zi, Victoria le-a arătat fanilor o mică parte din pregătirile sale pentru acest eveniment, adăugând câteva fotografii pe Instagram Stories. Într-una dintre acestea se vede un buchet de trandafiri, dăruit de mama lui David, Sandra, iar în alta - o sticlă de vin Château Lafite Rothschild din 1990.

"Un vin special pentru o zi foarte specială", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod