"Niciun Craciun nu se compara cu acesta" - Oana si Cristi Brancu

El este un apreciat jurnalist. Ea este o femeie de afaceri prospera. S-au cunoscut in urma cu 11 luni, iar astazi sunt deja sot si sotie.
El este un apreciat jurnalist. Ea este o femeie de afaceri prospera. S-au cunoscut in urma cu 11 luni, iar astazi sunt deja sot si sotie. Vrei sa afli cum isi vor petrece sarbatorile de iarna Oana Turcu si Cristi Bracu? Iti dai seama cat de importante sunt aceste sarbatori pentru ei? Sunt primele in calitate de sot si sotie. Te invitam sa le citesti... dragostea!

Este primul Craciun in calitate de sot si sotie. Cum planuit sa vi-l  petreceti?


Traim clipe minunate. Zi de zi, ne impodobim viata cu putina "beteala", fie ca e o sarutare sau o floare sau un cadou... Ne bucuram de bradul cu luminite din gradina casei, de altfel, casa noastra parca e un spatiu rupt de toata galagia cotidiana. Acasa ne simtim in rai. E totul atat de frumos si de diferit de tot ceea ce credeam ca putem trai!

Unde mergeti de Revelion?


Oana: Nu stiu, Cristi zice ca va fi o surpriza...
Cristi: Am planuit ceva cu nasul Ion Antonescu, dar mi-ar placea sa o duc pe jumatatea mea acolo unde romantismul e la el acasa...

Ce inseamna pentru fiecare dintre dumneavoastra Craciunul?


Oana: Tot ceea ce inseamna traditie ma fascineaza, sunt un om pasionat de tot ce este peren si valoros. Insemnatatea religioasa, dar si bucuriile care se invart in jurul bradului, faptul ca pot sa stau mai mult cu familia, toate ma bucura enorm.

Cristi: Simt acelasi lucru ca Oana si ceva in plus: imi place enorm sa fac cadouri, asa ca, de Sarbatori, ma desfasor. Si, in plus, ma mai distreaza celebra discutie – cei pe care ii cheama Cristian isi sarbatoresc onomastica sau nu?

Povestiti-ne mai multe despre cum erau sarbatorile atunci cand erati copii?


Oana: Imi aduc aminte de frumoasele vacante sportive alaturi de parintii mei. Imi aduc aminte de zilele insorite si geroase de pe partie, dupa care urmau suetele adorabile de seara, cu prietenii parintilor, la foc de tabara, cu povesti, gratare, dans...

Cristi: Imi aduc aminte de bradul din fiecare an, care trebuia sa fie musai natural si mare, adica sa ajunga pana la tavan... Imi placea sa-l decorez... Apoi, imi aduc aminte de zilele de sanius, de plimbarile de la munte. Am avut o copilarie tare frumoasa.  

Care sunt cele mai frumoase sarbatori pe care le-ati petrecut pana acum?


Oana si Cristi: Asa cum am spus, niciun Craciun nu se poate compara cu acesta!

23 Decembrie 2008
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ildiko pe 17 Ian 2010, 22:32
    felicitari

    va doresc un copilas frumos ca voi,iubiti-va mult!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod