Nevoia de bani le aruncă pe vedete în show-uri TV scandaloase! Cine are datorii?

După ce la începutul anului trecut au renunţat la mai multe vedete care erau plătite regeşte şi au recalculat bugetul postului, şefii de la Pro TV au adus acum înapoi unele celebrităţi şi au profitat de problemele financiare ale acestora.
1 din 5

Vica avea nevoie ca de aer de banii de la "Ferma vedetelor"

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă locuieşte într-un apartament care valorează 350.000 de euro, locuinţă primită cadou de la fostul selecţioner al României. Din păcate, Vica Blochina are probleme cu banii şi nu şi-a mai plătit de câteva luni întreţinerea. Din această cauză, ea a fost dată în judecată de Asociaţia de Proprietari şi trebuie să plătească acum datoria de 7.300 de lei, plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată. Dacă nu va face acest lucru, apartamentul ei poate fi scos la licitaţie.

Pe lângă datoria de la întreţinere, Vica a fost dată în judecată şi de medicul Adina Alberts, care îi cere 450.000 de euro daune pentru calomnie.

Singurul venit lunar al Vicăi este pensia alimentară pe care o primeşte de la Piţurcă şi care se ridică la suma de 39.000 de lei. Ştiind că are probleme cu banii, ea a acceptat imediat oferta celor de la Pro TV pentru a participa la "Ferma vedetelor", acolo unde marele premiu este de 50.000 de euro. Chiar şi dacă nu va reuşi să câştige marele premiu, Vica tot a primit 14.000 de euro de la Pro TV, pentru simpla participare la emisiune.
31 Martie 2015
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jeny pe 31 Mar 2015, 19:34
    VYCAAAAA

    pai cu atitia bani ce-i primeste de la Piturca si are datorii la asociatie? ma mir, se baga in balegar, mulge vaca, nu-i curent, nu-i baie, conditiile sint vitrege acolo, dar ce nu face omu pentru bani?

    1
    0

  • adi pe 31 Mar 2015, 13:52
    ia auzi

    " trebuie să plătească acum datoria de 7.300 de lei, plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată." de asemenea, " Singurul venit lunar al Vicăi este pensia alimentară pe care o primeşte de la Piţurcă şi care se ridică la suma de 39.000 de lei. Ştiind că are probleme cu banii..." asta inseamna vreo 7600 euro/luna..... are probleme mari cu banii...si , saraca de ea, risca sa fie evacuata. daca asta inseamna probleme cu banii, as vrea sa le am si eu.

    4
    0

  • Bangalore fratele lu'Blochina pe 31 Mar 2015, 11:23
    Munca-i pentru ...tractoare

    Pai vedeta asta,a lui peshte prajit, are nevoie de bani ca de aer (ma rog, eu as zice ca de altceva, dar ...) Asa. Si daca are nevoie de bani, de ce nu merge la munca ? LA MUNCAAAA, nu la show-uri de doi lei. in fine. Da tziganu bani,ca acuma chiar are de unde (de la arabetzi).

    4
    0

  • bob pe 31 Mar 2015, 10:35
    tupeu...

    care "nevoie de bani "?! Ce facem noi,care nu suntem 'vedete' de carton ?Cum traim,cum reusim sa ne platim intretinerea si toate celelalte ?Nevoia de bani trb proportionala cu munca,cu necesitatile..Nu poate sta "marea Vica" decat intr-un asemenea apartament?!tuseste?!-si restul "capuselor" care nu aduc nici un beneficiu societatii noastre... Suna comunist,dar asta e ideea...Fara aportul lor tara merge mai departe,dar fara noi care muncim in diverse domenii,si am invatat pe branci-nu la facultati private,de 2 lei-nici nu se pune problema.Ma rog...e mult de discutat..

    5
    0

  • stela pe 31 Mar 2015, 09:56
    Nevoia de bani

    Pai nu i-a zis bine Piturca ,ea cerea pensie 9000 E ,deci vroia si pt intretinerea ei ,nu numai a copilului , la munca ,nu la intins mana ,mare vedeta

    5
    0

  • lizuca pe 31 Mar 2015, 08:20
    datorii ?

    Daca muncea cinstit pentru ceea ce are, poate ar fi avut acum datorii (!) mai putine...dar, invatata cu trai bun fara munca, s-a obisnuit sa traiasca precum o capusa, deci ...capusa sa ramina !!!

    7
    0

  • robert pe 31 Mar 2015, 07:47
    bloghina

    Saraca...n-are alt venit decat pensia alimentara de 39.000 de lei !!! Pai sa-i mai dea si statul ceva... Comportament jenant si risipa de timp cu scrierea acestui articol

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod