Nesiguranța unui bărbat frumos și puternic: Brad Pitt se teme că e prea bătrân

Brad Pitt se teme că a ajuns la o vârstă la care se simte ca un "dinozaur" în lumea filmului


Acţiunea lungmetrajului "Once Upon a Time in Hollywood", scris şi regizat de Quentin Tarantino, are loc la finalul anilor 1960 şi este centrată pe un actor al cărui succes e aproape de domeniul trecutului (DiCaprio) şi dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie au adus o parte din strălucirea Epocii de Aur de la Hollywood pe covorul roşu la Londra, la premiera de marţi a filmului "Once Upon a Time ...

in Hollywood", cel mai recent lungmetraj semnat de Quentin Tarantino. Lor li s-a alăturat în Leicester Square şi faimosul regizor californian, care propune de această dată spectatorilor o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Epoci de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune (Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio), şi prietenul său, cascadorul Cliff Booth (Brad Pitt), încearcă încă să se facă remarcaţi la Hollywood.

"Once Upon a Time ...
in Hollywood" a fost prezentat prima dată la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, unde a avut premiera în competiţia oficială a festivalului.

Pe lângă Margot Robbie - în rolul lui Sharon Tate, soţia actriţă a regizorului Roman Polanski, ucisă de adepţii criminalului Charles Manson în 1969, în timp ce era gravidă - din distribuţie mai fac parte numeroase vedete, printre care Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry şi Al Pacino.

Pelicula a avut încasări de 40 de milioane de dolari în box office-ul nord-american weekendul trecut, iar filmul va putea fi vizionat în cinematografele britanice începând din 14 august.
Lungmetrajul va intra în cinematografele din România pe 16 august.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod