Nepoata Prințesei Diana este model de succes și vedetă pe Instagram. Cum arată Kitty Spencer

Chiar dacă Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, nu face parte oficial din Familia Regală Britanică, tânăra în vârstă de 27 de ani duce o viață cât se poate de glamour.
Ar putea păcăli pe oricine că este o prințesă în toată regula, dacă ar fi să ne ghidăm după fotografiile postate pe contul său de Instagram.

Fiica Contelui Spencer, fratele mai mic al Dianei, Kitty avea doar șase atunci când mătușa sa a murit într-un tragic accident de mașină pe 31 august 1997. În prezent, tânăra cu părul blond și ochii albaștri, care amintesc de Prințesa Diana, este un model de succes. 

La fel de frumoasă ca și mătușa sa, Kitty Spencer a devenit o celebritate pe rețelele de socializare, având peste 700.000 de followers pe Instagram.
De curând, modelul a defilat în cadrul colecției Dolce & Gabbana pentru toamnă-iarnă 2018/2019 prezentate la Săptămâna Modei de la Milano.

Nu este pentru prima dată când Kitty a defilat pentru un show important, aceasta fiind o prezență constantă atât pe podiumul marilor festivaluri de modă, dar și în primul rând al invitaților la astfel de evenimente.

Verișoara lui William și Harry este obișnuită cu lumina reflectoarelor și lumea modei încă din copilărie. Mama sa, Victoria Aitken, a fost la rândul său model.

La fel ca și Prințesa Diana, Kitty este implicată în numeroase acțiuni caritabile, fiind ambasadorul organizației Centrepoint, care oferă sprijin tinerilor fără adăpost.
Asociația caritabilă a fost patronată de Prințesa Diana, iar în prezent este patronată de fiul său, Prințul William.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod