Nepoata lui Charlie Chaplin, fără sutien la un eveniment

Toţi ochii au fost aţintiţi pe nepoata lui Charlie Chaplin. E limpede de ce...


În cariera de modelling, Kiera Chaplin a apărut pe coperta unor reviste de prestigiu, precum Vogue şi Elle, dar şi în calendarul Pirelli. În 2010 a primit premiul "Lifestyle Icon", decernat la gala Vienna Awards for Fashion and Lifestyle.

Totodată, Kiera Chaplin este actriţă şi producător de film. Ea a jucat în filme precum "The Importance of Being Earnest" (2002), "Yatna" (2005), "Aimee Semple McPherson" (2006), "Chaurahen", "Japan" (2008) şi în drama italiană "Interno Giorno" (2011), a lui Tommaso Rossellini.

Kiera deţine 30% din compania Limelight Productions, din Hollywood, denumită astfel după titlul ultimului film american al bunicului ei.

Potrivit cotidianului Los Angeles Times, în 2006, compania sa de film a făcut obiectul unei unei investigaţii, fiind acuzată de spălare de bani pentru o reţea internaţională de trafic de droguri.

Fostul logodnic al Kierei, Alexandre De Basseville, director executiv la o firmă din Elveţia care deţinea Limelight, împreună cu un directorul companiei, Bruno D'Escavelles, au fost arestaţi în Arlington, alături de alte cinci persoane implicate, şi puşi sub acuzare pentru complicitate la spălare de bani şi trafic de droguri.

Nepoata lui Chaplin a scăpat, însă, întrucât anchetatorii au ajuns la concluzia că ea nu ştia de lucrurile ilegale care se petreceau prin intermediul companiei create în onoarea lui Charlie Chaplin.
Publicaţia Sunday Mirror din Londra a anunţat atunci că "nepoata cea sexy a lui Charlie Chaplin a anulat în mod spectaculos planurile de a se căsători cu foarte bogatul sau logodnic după ce acesta a fost arestat sub suspiciune de trafic de droguri."


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mamaika pe 17 Apr 2017, 18:04
    Si...

    care e stirea, de fapt?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod