Negru pe linie: Iubita lui Brad Pitt are acelaşi stil ca Angelina Jolie

Neri Oxman, frumoasa arhitectă de care s-a îndrăgostit Brad Pitt, are un stil vestimentar cu cel al fostei soţii a actorului, Angelina Jolie.

Neri Oxman a devenit un nume tot mai frecvent în presa mondenă americană, după ce au apărut informaţii că ea ar fi iubita lui Brad Pitt. Frumoasă şi inteligentă, profesoara în vârstă de 42 de ani care predă la prestigiosul Institut Tehnologic (al statului) Massachusett - MIT, ea nu a fost însă văzută în compania starului, dar paparazzii sunt cu ochii pe ea.

Nu doar că arată bine şi are profilul intelectual perfect pentru gusturile lui Brad Pitt, dar Neri Oxman nici nu poartă în timpul liber o ţinută tipică pentru o profesoară de calibru universitar, ci adoptă un stil casual, tineresc, ca o vedetă.
Ea şi-a făcut apariţia, luni, într-o ţinută complet neagră, detaliu care n-a scăpat presei.

Daily Mail scrie că deşi ar vrea să dea totul uitării după divorţul de Angelina Jolie, Brad Pitt nu poate scăpa prea repede de influenţa ei, de vreme ce noua iubită are un stil vestimentar foarte asemănător, în care predomină negrul.

Oxman a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre casa sa din Cambridge, Massachusetts. Îmbrăcată cu jeanşi strimţi şi un top cu mâneci lungi, ea purta în picioare botine negre şi avea pe cap o căciulă în stil turban. Ea şi-a completat ţinuta de star cu o pereche de ochelari de soare şi asculta muzică în căşti, cu telefonul într-o mână, în timp ce îşi lua bagajul din maşină.
Judecând după florile pe care le primise şi geanta de voiaj voluminoasă, ea părea să fi revenit dintr-o călătorie lungă, scrie ziarul britanic.

Presa americană a relatat că Neri Oxman şi Brad Pitt se cunosc de şase luni şi că între ei s-ar fi înfiripat o relaţie de dragoste. O imagine postată pe Instagram şi ştearsă ulterior îi arată pe cei doi în timpul unei vizite pe care actorul a făcut-o la MIT pentru o colaborare la un proiect.

Surse din anturajul actorului în vârstă de 54 de ani au declarat că acesta este "absolut acaparat" de noua iubită şi că legătura dintre ei este foarte strânsă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod