Necazurile se ţin scai de Johnny Depp: Fiul lui este bolnav

Părăsit de soţie şi rămas fără bani, actorul a dat din nou de necaz: fiul lui, Jack, are probleme serioase de sănătate.

Situaţia este destul de dificilă dacă mama băiatului, Vanessa Paradis, a lipsit marţi de la premiera ultimului ei film, pentru a putea fi alături de acesta. Potrivit publicaţiei franceze Public, fosta parteneră a lui Johnny Depp urma să vină la premiera filmului "A Knife In The Heart", însă şi-a anulat în ultimul moment participarea.

Regizorul lungmetrajului, Yann Gonzalez, a spus doar că ea a primit "veşti foarte proaste". "Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi cu noi în seara asta, va lipsi pentru că fiul ei are probleme serioase de sănătate", a declarat acesta.

Jack, fiul în vârstă de 16 ani al actorilor Johnny Depp şi Vanessa Paradis, a fost văzut marţi cu mama sa şi totul părea normal.

Nu se ştie ce probleme de sănătate are adolescentul, scrie Daily Mail.

După ce s-a aflat că adolescentul este bolnav, tatăl lui a fost văzut coborând dintr-un autobuz în Munchen, Germania, unde a concertat cu trupa lui, The Hollywood Vampires, la festivalul Tollwood.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au avut o relaţie de 14 ani, din 1998 până în 2012, dar nu s-au căsătorit niciodată. Pe lângă Jack, ei mai au o fată, modelul în vârstă de 19 ani, Lily Rose Depp. Cele două staruri au mai trecut printr-o sperietură în 2007, când fiica lor, pe atunci în vârstă de şapte ani, a fost dusă de urgenţă la spital după ce a suferit o toxinfecţie cu e-coli care i-a afectat temporar rinichii, notează Daily Mail.

În timp ce toţi membrii familiei sunt artişti foarte cunoscuţi, băiatul lui Johnny Depp pare destul de timid în lumina reflectoarelor.
Depp l-a descris pe Jack drept "foarte simplu şi puternic".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod