Nebunie la Hollywood: Tom Jones şi Priscilla Presley au o aventură, la peste 70 de ani!

 Tom Jones ?i Priscilla Presley
Cele două vedete au apărut împreună în ianuarie, când au luat cina într-un restaurant din Hollywood


Tom Jones şi Priscilla Presley au fost văzuţi împreună luna trecută, în timp ce luau cina într-un restaurant din West Hollywood, California. Ei au sosit împreună, cu Rolls Royce-ul alb al cântăreţului britanic. Un gentleman desăvârşit, Tom Jones a coborât primul şi i-a deschis portiera Priscillei, apoi a condus-o în localul în care aveau rezervată masa.

Priscilla a devenit faimoasă pentru mariajul cu regele muzicii rock'n'roll, Elvis Presley.

Elvis şi Priscilla s-au căsătorit în 1967 şi au divorţat în 1973. Cei doi au o fiică, Lisa-Marie Presley.
Priscilla a mai avut relaţii cu actorul Mike Edwards şi cu juratul din show-ul "Pop Idol" Nigel Lythgoe, dar nu s-a mai căsătorit niciodată. A jucat în serialul Dallas şi filmele din seria "Naked Gun", notează Mediafax.

Tom Jones s-a căsătorit cu Linda, iubita lui din copilărie, în 1957, pe când amândoi aveau 16 ani şi au avut un mariaj fericit până la moartea ei, în aprilie anul trecut.
Artistul veteran a mărturisit într-un interviu din octombrie anul trecut că visează adesea că Linda încă e în viaţă.
Totodată, Jones a spus că perspectiva de a-şi găsi o nouă dragoste este cât de poate de departe. Întrebat dacă prevede o nouă relaţie în viitor, cântăreţul a declarat pentru Sunday People: "Nici măcar nu m-am gândit la asta, chiar n-am făcut-o."


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod