Natalie Imbruglia şi-a găsit perechea: Cine e noul iubit al vedetei

La 42 de ani, cântăreaţa trăieşte o nouă poveste de dragoste. Ea a postat pe Instagram o imagine cu iubitul său, iar fanii au felicitat-o.

Ca şi compatrioata ei celebră, Kylie Minogue, Natalie Imbruglia e genul de fată frumoasă care ar putea avea tot ce-şi doreşte în viaţă pentru a fi fericită, dar pare sortită să n-aibă noroc în dragoste. Ei bine, poate de data asta Natalie va reuşi să schimbe ceva la acest capitol.

După relaţia cu actorul Ryan Bienefelt, Natalie Imbruglia trăieşte o nouă poveste de iubire. Se pare că solista s-a mutat cu noul ei iubit, Matt Field, cu care a fost văzută la Londra în luna martie, scrie Daily Mail.

Ea pare să fi confirmat din nou relaţia cu Matt, de profesie fotograf, publicând vineri un selfie pe Instagram în care apar împreună.

Potrivit cotidianului britanic, sunt şanse mici să fie vorba de o legătură profesională - ea a localizat imaginea pe Instagram în Panarea, o insulă vulcanică situată la nord de Sicilia şi a adăugat un emoji cu o inimioară. Cu o pălărie albă pe cap, Natalie s-a pozat fără machiaj, zâmbind alături de Matt.

Imaginea nu a trecut neobservată.
O mulţime de fani i-au scris, felicitând-o şi urându-i succes. "Vă doresc să aveţi parte de cea mai mare iubire din lume!", a scris un admirator. "Ce cuplu frumos!", a comentat altcineva.

În primăvară, Imbruglia şi Field au fost văzuţi la Londra ţinându-se de mână în timp ce se plimbau. Nu se ştie când s-au despărţit Natalie şi fostul ei iubit, Ryan Bienefelt, dar se pare că relaţia cu Field durează de aproximativ un an, scrie Daily Mail.

În luna mai, la un concert desfăşurat la Londra, Matt a făcut o poză cu Natalie pe scenă şi a postat-o pe Instagram.

"Bravo, Natalie Imbruglia, nimic senzaţional. Mă simt copleşit. Sunt mândru de tine. Te iubesc", a scris el alături. Artista i-a răspuns în aceeaşi notă: "Aww... Mulţumesc! Te iubesc!".

Vedeta a încheiat la finele lui mai cel mai recent turneu al său în Europa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod