Natalie Imbruglia i-a înnebunit pe fani: Vedeta arată fantastic la 43 de ani

Cântăreaţa australiană pare că a ţinut timpul pe loc. Apariţia ei la o emisiune TV i-a uimit pe fani.

În anii '90 cucerea lumea cu vocea şi frumuseţea sa. A început cu un rol în soap opera australiană "Neighbours/Vecinii", apoi a urcat pe scenă şi a devenit o cântăreaţă de succes. Hit-urile ei, "Left in the Middle", "Wrong Impression", "Shiver", dar mai ales "Torn", continuă să ne încânte. Dar Natalie Imbruglia nu şi-a pierdut niciun dram din frumuseţea cu care se remarca la MTV acum 20 de ani - la 43 de ani, ea are un look tineresc şi pare că a pus stop curgerii timpului.

Apariţia vedetei la o emisiune de televiune a produs efervescenţă pe reţelele de socializare, fanii fiind fascinaţi de aspectul ei fizic. Aflată în turneu în Marea Britanie, Natalie a vorbit miercuri la "Lorraine", emisiunea realizată de Lorraine Kelly la postul ITV, despre cum a ajuns să cânte la Londra fiindcă n-a reuşit să-şi găsească o slujbă în actorie.



Ceea ce a atras mai mult atenţia a fost look-ul său proaspăt. Un fan a scris entuziasmat pe Twitter: "Dumnezeule! Natalie Imbruglia este chiar acum la Lorraine şi parcă-i Peter Pan. Ea. Nu a îmbătrânit. Nici. O zi."

"Wow @natimbruglia nu îmbătrâneşte! Arată uimitor"
, a scris altcineva. "Natalie Imbruglia nu a îmbătrânit deloc. Încă e uimitoare!!", a fost un alt comentariu în aceeaşi notă. "E drăguţ să te revăd @natimbruglia la @ITVLorraine, nu te-ai schimbat mult", "Natalie Imbruglia nu a îmbătrânit!!!" şi "Dacă aş fi şi eu ca Natalie Imbruglia...", au mai comentat alţi admiratori pe Twitter.

Dr Firas Al-Niaimi, un specialist în terapii anti-îmbătrânire a explicat pentru ziarul britanic Daily Mail cum se explică aspectul fabulos al cântăreţei: "Îmbătrânirea este inevitabilă, dar Natalie Imbruglia este norocoasă că vârsta a fost blândă cu ea, iar pielea ei strălucitoare şi luminoasă contribuie la aspectul ei tineresc."

"Procesul de îmbătrânire este o interacţiune între mai mulţi factori direcţi şi indirecţi.
Pentru a preveni accelerarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii, este esenţial să protejezi ADN-ul pielii de agresorii din afară şi dinăuntru. Un stil de viaţă sănătos care include o dietă echilibrată, exerciţii regulate şi o atitudine pozitivă poate ajuta la controlarea semnelor de îmbătrânire care provin din interiorul organismului", a arătat Al-Niaimi.

"De asemenea, sunt multe lucruri pe care le putem face pentru a proteja pielea de factorii externi. Acestea includ o atenţie sporită asupra regimului de îngrijire a pielii, asigurându-i antioxidanţii necesari şi curăţarea corectă, exfolierea şi hidratarea necesare pentru tipul respectiv de piele. Protecţia solară este de asemenea o cheie importantă, nu doar atunci când ne expunem direct la soare, ci şi zi de zi, aşa că folosiţi o loţiune sau o pudră cu protecţie solară", a mai spus expertul.

Natalie a povestit în emisiunea de miercuri că după succesul din soap opera australiană nu a izbutit să-şi găsească de lucru.
"N-am reuşit să obţin permisul de muncă şi mi-a fost greu să lucrez ca actriţă în Anglia. Apoi m-am întâlnit cu managera Anne Barrett şi ea m-a pus în legătură cu compozitorii. Eram atât de speriată şi stresată să nu dau greş, dar şi cu situaţia mea financiară, nu-mi doream să mă întorc acasă cu coada între picioare", a mărturisit ea.

Orientarea către muzică s-a dovedit alegerea corectă. Natalie a dat lovitura şi în 1998 a primit trofeele MTV VMA şi EMA pentru cel mai mare succes al său, hit-ul "Torn", precum şi două premii BRIT pentru cea mai bună cântăreaţă solo şi cel mai bun act artistic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod