Natalie Imbruglia, femeia cu chip de fată: Arată fantastic la 43 de ani!

Natalie Imbruglia e neschimbată. După 20 de ani de la succesul muzical, ea arată la fel de bine


Vedeta a povestit în emisiunea menţionată cum a ajuns să cânte la Londra fiindcă n-a reuşit să-şi găsească o slujbă în actorie. "N-am reuşit să obţin permisul de muncă şi mi-a fost greu să lucrez ca actriţă în Anglia. Apoi m-am întâlnit cu managera Anne Barrett şi ea m-a pus în legătură cu compozitorii. Eram atât de speriată şi stresată să nu dau greş, dar şi cu situaţia mea financiară, nu-mi doream să mă întorc acasă cu coada între picioare", a mărturisit ea.

Orientarea către muzică s-a dovedit alegerea corectă. Natalie a dat lovitura şi în 1998 a primit trofeele MTV VMA şi EMA pentru cel mai mare succes al său, hit-ul "Torn", precum şi două premii BRIT pentru cea mai bună cântăreaţă solo şi cel mai bun act artistic.

După succesul de care s-a bucurat cariera sa muzicală şi viaţa personală a cântăreţei australiene luat-o pe un făgaş bun.

În martie anul trecut, Natalie a postat un selfie făcut în Sicilia prin care a confirmat că are o relaţie cu fotograful Matt Field. Cei doi apăreau împreună în imagine, iar artista a inclus un emoji care arăta că ei se iubesc.

În mai 2017, în timpul unui recital în Londra, Matt i-a făcut o poză vedetei în timp ce aceasta se afla pe scenă. "Bravo, Natalie Imbruglia, nimic senzaţional. M-am simţit copleşit. Sunt atât de mândru de tine. Te iubesc", a scris el.

Născută la 4 februarie 1975, în Australia, Natalie Imbruglia a fost admisă la 15 ani la școala de talente "Mc Donalds Performing Arts College" din Sydney. La 16 ani, ea a făcut reclamă pentru un producător japonez de gumă de mestecat, apoi a primit un rol în telenovela australiană "Neighbours" care a făcut-o faimoasă și în Marea Britanie.

După doi ani, Natalia Imbruglia a plecat la Londra, unde nu a găsit de lucru, petrecându-și timpul în cluburile orașului.
După ce talentul său muzical a fost descoperit de managera Anne Barrett, ea a plecat în Statele Unite și a înregistrat primul album intitulat "Left of the Middle" (1997). Primul său single, intitulat "Torn", a avut un succes la nivel mondial. Imbruglia a vândut peste un milion de LP-uri în SUA și peste 6 milioane în întreaga lume, a fost numărul 1 mondial, a rămas 23 de săptămâni în Top 40 UK, a câștigat titlurile de "cel mai bun debutant" la premiile VH1 și "cel mai bun cântec" la premiile MTV.

În 2001, Imbruglia a înregistrat albumul "White Lilies Island", care s-a bucurat de mare succes, mai ales datorită single-lor "That Day" și "Wrong Impression".
În 2002, ea a jucat în filmul "Johnny English", alături de celebrul actor Rowan Atkinson. A mai avut roluri în peliculele "Closed for Winter" (2009), "Underdogs" (2013) și "Among Ravens" (2014).

Printre albumele sale se mai numără "Counting Down the Days" (2005) și "Come to Life" (2009), cu single-uri de succes precum "Wishing I Was There", "Smoke", "Beauty on the Fire", "Shiver", "Glorious", "Want".

Natalie Imbruglia a devenit cetăţean englez în 2013. Ea a concertat şi în România de trei ori.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod