Nașterile anului 2012. Gabriela Firea a adus pe lume un băiețel

A trecut anul cât ai zice... barza! 2012 a fost un an special pentru multe vedete din România, care își vor aminti toată viața cum au primit cel mai de preț dar - copilul lor. Fie că au devenit pentru prima oară părinți, fie că mai aveau un copil, vedetele au așteptat cu nerăbdare momentul întâlnirii cu bebelușul așteptat, iar experiența maternității a fost emoționantă și mediatizată pe larg.
1 din 11

Gabi Firea, mamă pentru a doua oară

Vedeta TV a născut pe 20 mai, prin cezariană, la maternitatea Regina Maria din Capitală, un băiețel de 3,630 kilograme și 52 de centimetri.

Bebeluşul a primit numele Petru David şi a luat nota maximă la naştere, 10. Operaţia a decurs fără probleme, a declarat dr. Nicolae Poiană. "Mă simt bine, l-am văzut de trei ori pe cel mic până acum, îi sunt recunoascatoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Sunt fericită", a spus proaspăta mamă imediat după naștere. "Sunt foarte fericit, copilul e sănătos, e cuminte, nu plânge, am avut emoții mari, abia aștept să îi aduc pe amândoi acasa", a declarat Florin Pandele, soțul Gabrielei Vrânceanu Firea.

Gabriela Firea mai are un băiat, Tudor, din prima sa căsătorie cu fostul soț, Răzvan Firea, decedat.

6 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod