Naomi Campbell, „păpuşa de abanos“: Supermodelul străluceşte la 46 de ani

Vedeta britanică rămâne una dintre figurile emblematice ale modei internaţionale. La 46 de ani, Naomi străluceşte într-un pictorial inspirat.

De 30 de ani este în business-ul modei, dar încă pune în umbră multe modele tinere, cu vârsta mai mică decât toată cariera ei pe podium. Naomi Campbell e din altă lume, o lume care are tot mai puţină legătură cu ceea ce înseamnă moda astăzi. Naomi este o femeie cu forme de felină, dar şi cu personalitate, un supermodel de rasă, cu clasă înscrisă în codul genetic. Nu se mai "fabrică" aşa ceva şi trebuie să ne bucurăm de fiecare zvâcnire a frumuseţii autentice pe care o femeie ca ea o oferă acum.

La 46 de ani, nu-i puţin lucru.

Vedeta britanică arată senzaţional într-un pictorial pentru ediţia de primăvară a publicaţiei Sorbet Magazine, realizat de bunul ei prieten şi colaborator, fotograful spaniol Nico Bustos. În câteva imagini, ea pozează întinsă pe spate pe o canapea de piele, îmbrăcată doar cu o jachetă Burberry şi cu cizmuliţe în picioare. În alte cadre, Naomi are o bandană pe cap, accesoriu care îi dă un aer tineresc.

Pictorialul marchează o strânsă relaţie profesională între Naomi şi Bustos.
El a pozat-o pentru prima oară în urmă cu 13 ani, pentru coperta ediţiei spaniole a revistei Vogue, apoi cei doi au ţinut legătura şi au tot lucrat împreună, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Într-un interviu pentru Sorbet Magazine, fotograful a povestit cum visa să lucreze cu supermodelul britanic pe când era debutant în această profesie. "Eram impresionat de frumuseţea şi de charisma ei", a spus el despre primul lor pictorial, realizat în 2004. După o colaborare de peste un deceniu, admiraţia lui nu conteneşte: "Ceea ce mă uimeşte cel mai mult la ea este că e o persoană atât de grijulie şi de inteligentă.
Asta se îmbină cu o frumuseţe răpitoare, e uimitor."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod