Nadira, mai matura dupa Big Brother

Nadira a devenit vedeta peste noapte. Nu inca vedeta care isi dorestesa fie, dar aproape ca isi vede visul cu ochii: sa devina actrita detelenovela sau, de ce nu, prezentatoare de televiziune.

I-au prins bine cele doua saptamani de odihna din casa Big Brother pentruca acum este ocupata cu sedintele foto si cu interviurile.

Am ajuns mai devreme cu jumatate de ora in apropierea casei Big Brother,locul in care trebuia sa ma intalnesc cu Nadira pentru un interviu. Erasi ea acolo, pozand de zor. Cand sedinta foto a luat sfarsit, am discutatcu ea despre cum se simte acum si despre ceilalti 11 concurenti.

Asa am aflat ca ea a participat la preselectia pentru concurs indrumata deprietenul ei care observase ce se intampla cu concurentii, in alte tari,dupa terminarea show-ului.
El nu a fost deloc gelos. "Nu l-a interesatce se intampla in casa. Mi-a spus sa merg acolo ca sa ma lansez. Dacanu era el, nici nu ma gandeam sa particip", spune Nadira.

S-a gandit ca poate i se va oferi un rol in serialul "In familie", insaproducatorii acestuia i-au spus ca mai potrivita pentru serial ar fiAndreea, blonda ramasa in casa Big Brother, si ca pentru ea ar fi maipotrivit un post de prezentatoare la stiri. Asta pentru ca este preaserioasa. Nadira spune insa ca nu se considera prea serioasa, dar pur sisimplu nu se poate preta la glume care nu o prind. De aceea si cat timpa stat in casa a preferat sa fie sincera, sa spuna ce ii place si ce nu.Si chiar daca acest concurs nu va fi o pista de lansare pentru ea, nu-ipare rau ca a participat pentru ca asta a ajutat-o sa devina mai matura.

I-a placut tare mult cum apare "pe sticla" si inca nu a vazut o imaginecare sa isi fi dorit sa nu fie difuzata.
Ii pare bine ca a parasit casaBig Brother si mai ales ca a avut taria sa ia singura aceasta decizie,sa nu lase decizia "in mana spectatorilor si a producatorilor", chiar dacaaceasta a coincis cu decizia ei. Crede ca este intr-un fel avantajata caeste prima persoana din Romania care a parasit casa Big Brother. "Lumeae mai curioasa acum. Vor mai fi intrebari si cand vor iesi ceilalti,dar in mare se va sti deja cu ce se mananca Big Brother."

Despre fostii colegi de casa
Chiar daca a nominalizat-o pe Izabela pentru a parasi casa, credeca dintre cei 11 concurenti aceasta este cea mai sincera. Opusul eieste Mumu. "Si asta am vazut pe pielea mea", spune Nadira. "Dupa ce amplecat statea de vorba cu baietii in camera si spunea ca ce bine ca amplecat.
Iar cand m-am intors in casa, pe 1 aprilie, el a fost primulcare mi-a sarit de gat. Pacat ca nu isi da seama ca publicul vede cat deprefacut poate fi. Si despre Andreea se spune acum ca este prefacuta,de fapt ca a plecat o prefacuta, adica eu, si a ramas ea. Insa eu num-am prefacut. Am avut doar o atitudine mai rece. Nu m-am prefacut caimi place fiecare minut petrecut in casa alaturi de ei. Oricum Mumu esteomul cu cele mai multe fete."

Crede ca nici unul din cei 11 concurenti nu va avea taria sa paraseascacasa de buna voie. "Este o decizie destul de greu de luat. Si mie mi-afost destul de greu. Poate ca vor mai ceda unii pentru ca deja au inceputcerturile. Cand eram eu acolo erau invidii ascunse, insa acum au inceputsa le arate pe fata."

Isi doreste ca cei 50.000 de dolari sa fie castigati de Violeta, insacrede ca va castiga Soso sau Florin pentru ca "nu se implica in conflictesi nici unul dintre ei nu vrea sa domine."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod