Murat Yildirim: "Este placut sa stii ca munca iti este apreciata si peste hotare"

Face parte din generatia tanara de actori din Turcia si, in ciuda faptului ca este boboc, se bucura de foarte mare succes.

Face parte din generatia tanara de actori din Turcia si, in ciuda faptului ca este boboc, se bucura de foarte mare succes. Declara ca actoria a fost dintotdeauna o pasiune si un vis pe care a reusit, din fericire, sa-l realizeze. Daca este sa ne uitam in diploma de absolvire, vom vedea ca Murat Yildirim este inginer mecanic, insa acest lucru nu inseamna ca nu poate fi un actor de succes, fapt dovedit inca din anul 2003 cand si-a facut debutul in televiziune.

Primul sau rol in seriale tv a fost cel din "Olumsuz Ask" (O dragoste fara de sfarsit), pentru ca in urmatorul an, 2004, sa primeasca doua roluri in serialele "Butun cocuklarim" (Copiii mei) si "Buyuk yalan" (Minciuna).

Adevaratul succes l-a atins in 2006, cand a fost distribuit in serialul "Firtina" (Furtuna), rol care l-a ajutat foarte mult si in viata personala, pentru ca atunci a intalnit-o si s-a indragostit de sotia lui.

Mai mult decat atat, dupa succesul acestui serial a venit si rolul in lung-metrajul "Araf".

Mai multe despre Murat Yildirim, despre rolul pe care il interpreteaza in "Asi. Impotriva destinului", despre sotia sa, despre meseria pe care si-a ales-o sau despre ce face in timpul liber, in interviul de mai jos.

Toate intrebarile duc spre "Asi"...

Ce ne poti spune despre personajul pe care-l interpretezi in serialul "Asi. Impotriva destinului"?

Demir este un personaj pe care il interpretez cu mare drag. Pot spune ca este personajul meu preferat din cele pe care le-am interpretat pana in acest moment.

Care a fost prima impresie pe care ti-ai creat-o atunci cand ai citit scenariul acestui serial?

Mi-a placut foarte mult. De altfel, nu accept decat proiecte care imi plac si in care cred ca vor avea succes si ca mi se potrivesc.

Cum te-ai inteles cu partenera ta, Tuba Buyukustun?

Foarte bine. Este un om cu care am lucrat si lucrez cu placere.

Suntem profesionisti si fiecare incearca sa-si faca treaba in cel mai bun mod cu putinta.

Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba doi actori ca sa comunice foarte bine pe scena sau in fata camerei de luat vederi?

In primul rand sa faca din pasiune ceea ce fac. Sa trateze totul cu maxima seriozitate. In momentul in care reusesc acest lucru sunt niste profesionisti si totul vine de la sine.

In Romania s-a creat o adevarata isterie o data cu lansarea acestui serial? Te asteptai sa aiba un succes atat de mare?

Ne asteptam, sau mai bine zis ma asteptam sa aiba succes in Turcia, insa nu si in alta tara. A fost o surpriza frumoasa.

Este  placut sa stii ca munca iti este apreciata si peste hotare.

9 Martie 2009
 

Comentariile 101-137 din 137

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alimar pe 26 Ian 2010, 01:19
    VAROG TRANSMITETI PRIN YAHOO MESSENGER ACESTA ESTE SPERANTA

    BUNA ziua tuba si murat sunteti frumosi impreuna dar fiecare are frumusetea interioara ,a sufletului a inimii impacate cu ea insasi daca exista asa ceva vom vedea pe chipurile voastre sevas inca este trista fata si cand zambeste sau rade esti tanar bucurate de fericire in acesta viata alimar romania 26 01 2010

    0
    0

  • alimar pe 25 Ian 2010, 01:21
    SPERANTA FERICIRE INTERNA SI EXTERNA

    BINE VA GASESC! Spun celor care citesc si transmit mai departe le multumesc Prin yahoo!messenger am transmis mesaje Consilieri dati curs apelului meu tot prin messenger transmit : ACTOR MURAT ESTI TALENTAT CE FACI CU PUTEREA DE TRANSMISIE SEDUCTIA FANILOR SI IMBINARII CU REALITATEA ?ASTEPTAM SI CONTINUAM SA URMARIM ORICE APARITIEPUTERE DE MUNCA >pleasse address yahoo ,pleasse ISTAMBUL ? BODRUM? alimar romanian

    0
    0

  • Rodica pe 18 Ian 2010, 16:50
    Asi /Demir

    Asi si Demir,noi proiecte in anul 2010.....va uram succes si poate mai faceti un film impreuna........sinteti frumosi amindoi si va sta bine impreuna....noi va iubim si va asteptam cu noi seriale...!!!

    0
    1

  • theMaria19 pe 11 Ian 2010, 09:51
    http://www.izlesene.cwww.izlesene.com/video/tv-ask-ve-ceza-dizi-muzigi/1483031

    Buna dimineata !!! Pentru Alimar si Rodica , muzica si prono al noului film a lui Murat ! Sa aveti o zi buna !

    0
    0

  • alimar pe 7 Ian 2010, 21:25
    felicitare prin messenger-muratyildirim:?

    alimar pe 5 Dec 2009, 04:10 please conversation and messenger facebook Please, excuse my dearing. You are my favourites. I would like to send you post cards from Romania but I don't have your addresses. Would you be so kind to help me? Thank you very much ! Tuba Buyukustun, Murat Yildirim, Tomris Giritlioglu, Cemal Hunal. alimar romanian LA MULTI ANI !2010 MULTE SUCCESE IN NOUL AN SI PROIECTE CONFIRMA PRIMIREA PLEASE alimar romanian

    0
    0

  • RODICA pe 25 Dec 2009, 07:47
    ASI si DEMIR

    SUCCES SI SARBATORI FERICITE LA TRANSMITEM MULT-IUBITILOR NOSTRII ACTORI DEMIR SI ASI !

    0
    0

  • ... pe 22 Dec 2009, 17:53
    demir

    mais dori sa fi cu asi va potriviti amandoi ;)

    0
    0

  • Rowa pe 17 Dec 2009, 09:48
    ASI-un film ce-ti merge la suflet.....

    Demir,esti un actor nespus de simpatic,ai momente cind esti foarte dragut si tandru,esti special in tot ce te priveste.Sa fi fericit si sa ai succes in tot ce-ti doresti...!!

    0
    0

  • alimar pe 5 Dec 2009, 04:10
    please conversation and messenger facebook

    Please, excuse my dearing. You are my favourites. I would like to send you post cards from Romania but I don't have your addresses. Would you be so kind to help me? Thank you very much ! Tuba Buyukustun, Murat Yildirim, Tomris Giritlioglu, Cemal Hunal. alimar romanian

    0
    0

  • Rowa pe 3 Dec 2009, 21:37
    Murat , un actor foarte iubit

    Filmul a fost un refugiu care-ti umplea sufletul de iubire,tandrete si multa naturalete.Pacat ca s-a terminat,,,,poate se va mai relua...Actorii sint formidabili..se potrivesc si sint foarte frumosi amindoi.Mult noroc si succes sa aveti dragii nostrii Asi si DEMIR.!

    0
    0

  • medy23 pe 1 Dec 2009, 18:36
    MURAT

    A FOST FOARTE INTERESANT FILMUL . PACAT CA SA SFARSIT . PWP MEDEEA

    0
    0

  • alimar pe 26 Nov 2009, 02:57
    MURAT SPERANTE MARI ! TRANSMIT messenger@yahoo.

    BUNA ZIUA! domnule Murat primeste sincere felicitari pentru noile filmari Nu avem imagini dar sperantele noastre sunt mari Vei respecta promisiunea de a face un rol si mai bun decat in ASI Astept cu nerabdare sa apara serialele In Van - nunta , Bodrum -Instambul -nunta SPERANTE MARI alimar romanian

    0
    0

  • alimar pe 17 Nov 2009, 03:21
    MURAT

    ma bucur ca am vazut cateva imagini cu murat poate sunt recente fiind bodrum -istambul succes in noul proiect sa fii tot cuceritor si cu profesionalism alimar

    0
    0

  • alimar pe 24 Oct 2009, 23:56
    want to send a parcel to murat yildirim

    scriu un fragment

    0
    0

  • alimar pe 24 Oct 2009, 23:49
    VA ROG NU MAI STERGETI ASA INTELEG CE LE SCRIEM INCERC SI ALT TEXT

    scriu un fragment

    0
    0

  • alimar pe 24 Oct 2009, 23:46
    MULTUMIRI yahoo!messenger

    scriu un fragment

    0
    0

  • alimar pe 24 Oct 2009, 23:43
    MULTUMIRI yahoo!messenger

    BUNA SEARA! Din politete salut ,pe cine?Multumesc administratorului dela jahoo!messenger ca preluat cateva cuvinte adresate lui Murat Pentru yahoo messenger scriu un fragment

    0
    0

  • alimar pe 22 Oct 2009, 04:25
    PENTRU yahoo.messenger.muratyildirim.hotmail.org

    BUNA ZIUA! Gigik Lo i-mi dati curajul sa scriu cateva randuri Demir ai transmis lui Murat din personalitatea, curajul lupta cu viata ? Astazi unde este acest Demir care lua in piept toate problemele si pe ale altora ? Nu renunta pana nu era problema rezolvata?!Prin yahoo messenger, prin diferite forumuri ti-am cerut sa scrii doua randuri Este asa de greu ?I-ti este teama ca vei primii ceva neplacut? Nu-ti fie teama ! Ajung la concluzia ca trebuie sa cer sprijinul sotiei .Toata recunostinta este adresata lui Demir /Murat pentru minunatul rol interpretet in serialul ASI alimar 22 oct 2009 Pe messenger am scris in engleza deci intelegi continutul RASPUNDE

    0
    0

  • gigik pe 9 Oct 2009, 11:51
    cum te-ai inteles cu partenera ta tuba buyucustun?

    daca a fost asa cum ai raspuns atunci murat ,de ce atata tacere la sfarsitul serialului si de ce atata distantare si raceala ?ce asunzi ,murat yildirim ,de fapt?ca bla,blaul despre cea mai frumoasa ,cea mai cea din cele mai despre a ta sotie sunt clar baliverne.deci ascunzi ceva si anume ce?

    0
    1

  • gigik pe 9 Oct 2009, 11:50
    cum te-ai inteles cu partenera ta tuba buyucustun?

    daca a fost asa cum ai raspuns atunci murat ,de ce atata tacere la sfarsitul serialului si de ce atata distantare si raceala ?ce asunzi ,murat yildirim ,de fapt?ca bla,blaul despre cea mai frumoasa ,cea mai cea din cele mai despre a ta sotie sunt clar baliverne.deci ascunzi ceva si anume ce?

    0
    1

  • simi pe 27 Iul 2009, 03:13
    ...inca sunt alaturi de ei ..

    Nevazand primele episoade,am inceput sa le vizionez pe you tube, continuand al vedea iarasi pana la sfarsit . Prietenele mele care nu stiau de existenta acestui film , il urmares si ele tot pe net , regretand faptul ca nu l-au descoperit atunci cand era difuzat la TV. Asa cum a scris si un alt fan inaintea mea "Felicitari actorilor ,regizorilor si tuturor celor care au participat la realizarea acestui serial.Imaginile sunt exceptionale ! Actorii au reusit sa transmita starile lor dincolo de ecran, Asi si Demir sant actori profesionisti pe care speram sa ii mai vedem si in alte seriale cu acelasi succes" Bineinteles mi ar face o deosebita placere redifuzarea acestuia.Felicitari ! P.S . - mi as dori si eu o adresa e mail sau postala unde as putea contacta actorii ( ASI & Demir ) .

    1
    0

  • Io pe 15 Iul 2009, 13:42
    Din nou dragelor....

    Fetele de pe port, cuvantul "izmene" e un cuvant romanesc, frumos, exista si izmene... iar pe de alta parte si eu il iubesc pe Murat bei, si ce am scris asta era starea mea de atunci, nu era nici o insinuare, nu era nici un mesaj subliminal, era ... ce am scris. Atat....

    0
    0

  • manuela pe 26 Iun 2009, 02:00
    cel mai cutremurator film

    Sunt foarte trista ca s-a sfarsit. Nu-i inteleg pe cei care se uita la telenovelele romanesti. Asi este un film educativ din care intr-adevar ai ce invata. Am trait acest film, bucurandu-ma si intristandu-ma alaturi de ei. As fi foarte fericita sa-i pot intalni pe actori , as fi vrut sa fiu si eu alaturi de toti la finalul filmului cand au aparut toti cei care au participat la realizarea lui. Nu am mai vazut un asemenea final impresionant...as fi vrut sa-i strang pe toti in brate si mai ales pe micuta ASYA care mi-e foarte draga si a jucat extraordinar!

    1
    0

  • mica pe 25 Iun 2009, 22:18
    Sfarsitul serialuliu

    Cred ca ati vazut cu totii sfarsitul serialului.Impresionant!!!!!!!!!!!!!!!!A fost incredibil de frumos!!!!!!E deosebit!!! :) 2 actori superbi!!!Mi-ar placea sa fie un cuplu si in realitate!!! :D Nu se stie niciodata.....

    0
    0

  • alimar pe 23 Iun 2009, 03:30
    MURAT/DEMIR TUBA ASI

    joculeste extraordinar prin gesturi mimica si privirile patrunzatoare .se schimba dupa momentul trairii. oare traieste in realitate toate aceste sentimente bune si rele.are o partenera grozava care stimuleaza momentele. finalul filmului are un demir rece ,actor ul care pierde cevaRegreta ca se termina filmul?am cautat adresa personala a ac3stor 2 protagonisti si o mai caut DORESC SA LE ARAT TOATA SIMPATIA SI PRETUIREA PENTRU CUM AU JUCAT AU TRAIT PROPRIA VIATA? DORESC ADRESA POSTALA MURAT SI TUBA

    0
    0

  • mihaela pe 15 Iun 2009, 13:33
    demir si asi

    Cel mai bun serial pe care l-am vazut. Felicitari actorilor ,regizorilor si tuturor celor care au participat la realizarea acestui serial.Actorii au reusit sa transmita starile lor dincolo de ecran, Asi si Demir sant actori profesionisti pe care speram sa ii mai vedem si in alte seriale cu acelasi succes . bravo voua

    1
    0

  • Mery pe 30 Mai 2009, 23:32
    Asi

    Este de departe cel mai reusit serial si cand spun nu ma refer turcesc ci cel mai bun serial de televiziune.Asi si Demir sunt doi profesionisti se completeaza reciproc.Desi neaga Murat nu are cum sa nu se indragosteasca de Tuba.Se vede cum o priveste,cum o saruta,tot ceea ce traieste alaturi de ea fata de Firtina rolul pe care il joca alaturi de Burcin sotia lui.Desi se filmasera 40 de spisoade din Asi atunci cand s-a casatorit Murat probabil nu era atat de atras de Tuba.Era prea devreme ,avea o relatie.Dar sa nu uitam de Sherezad si Onur care in timpul filmarilor la 1001 nopti au pus punct relatiilor lor.Imi doresc foarte mult sa-i vad in realitate,,cine stie poate vor veni in Romania.Poate o sa ne faca o surpriza frumoasa cei de la kanal d care ar fi cel mai in masura sa-i invite.

    0
    0

  • Antonia pe 29 Mai 2009, 21:47
    demir si asi

    serialul este minunat...te face sa traiesti fiecare clipa alaturi de ei..intens...mi-as fi dorit sa formeze un cuplu shi in realitate.Demir mi se pare un barbat atragator, shi un f. bun actor asta il face shi mai deosebit.personajul pe care il interpreteaza e mortal.as vrea sa am ocazia sa ii trimit un mail masaj cva..care sa ajunga direct la el.

    0
    0

  • sandi pe 15 Mai 2009, 10:42
    murat si asi

    Murat in realitate arata diferit dar in film este frumos Asi este frumoasa dar nu stiu in realitate

    1
    0

  • mony pe 22 Mar 2009, 14:37
    murat

    nu e un barbat frumos dar are ceva al lui ce il face sa te indragostesti de el .Impreuna cu Asi fac o pereche frumoasa atat in serial cat si in realitate daca ar fi sa fie impreuna.Asi e o femeie frumoasa in comparatie cu sotia lui care are o figura comuna pt noi romanii dar pt turci e deosebita pt ca e blonduta

    0
    0

  • constantinescu pe 19 Mar 2009, 18:16
    murat

    mi-ar face o deosebita pacere sa-l intilnesc si sa-i spun personal cit de mult il admir pentru profesionalismul de care da dovada,ferice de toti cei ce-ti sunt aproape,tot respectul.

    0
    0

  • constantinescu pe 19 Mar 2009, 18:07
    demir

    este un barbat plin de farmec ,un adevarat gentlemen,rar intilnit in zilele noastre,nu stiu cum este actorul,imi place foarte mult personajul pe care il interpreteaza.

    1
    0

  • digennarobianca pe 18 Mar 2009, 15:05
    murat te iubesc mult

    murat daca o intalneai pe asi in naitea sotiei tale ce zici si pe asi o cereai in casatorie sincer iti place cum arata asi ca femeie

    0
    0

  • digennarobianca pe 18 Mar 2009, 15:00
    muran ieste un om sexy

    murat dar de asi nu iti place sincer ?daca nu erai casatorit incercai ceva mai mult de cit colegi te pup

    0
    0

  • Parfenie Mihaela pe 16 Mar 2009, 12:56
    Murat Yildirim, si alti actori(te)

    Sunt o fana, urmaresc serialul cu mult interes si , are dreptate, ca noi iubim actorii pin personajul care il interpreteaza. Si atunci cand admiratia ne starneste interesul urmarim un actor( actrita) pe tot parcursul vietii, comparand practic interpretarile personajelor si acordam note mai mari sau mai mici pe scara de valoare care l-am facut-o raportata l-a primul rol in care i-am remarcat si ne-am indragostit de ei.M-ar fi placut sa fie postata o fotografie si cu sotia lui.

    1
    0

  • laurica pe 10 Mar 2009, 12:56
    Murat cel sexi!

    Fara a fi un tip foarte frumos, reuseste sa atraga prin sarmul lui deosebit; eu, mama mea si fiica mea ne pierdem timpul cu aceasta telenovela (lucru pe care-l facem extrem de rar) numai pentru acest individ extrem de sexi, si - ca si in rol, foarte arogant! Dar acesta este farmecul lui si nu-i putem rezista!!!

    1
    0

  • nina pe 9 Mar 2009, 20:29
    Asi

    Imi place demir , murat mai putin .Este un barbat frumos!Din interviu reiese ca-i arogant .Pana acum nu a jucat in filme/seriale de succes. Serialul in care a jucat cu sotia este f. slab si nici el nu dovedeste ca ar fi un actor prea bun. In serialul ala slabut a avut rol principal , pana atunci nu.Abia acest serial Asi il face cunoscut si abia aici a reusit sa dovedeasca ca-i bun datorita proiectului , partenerei de platou , datorita tuturor lucrurilor care sunt in acest serial .Ar trebui sa nu se mai dea mare si sa recunoasca asa .Asa se intampla cand primeste peste noapte multa ciocolata.Si este la fel ca toate vedetele care declara mereu aceleasi lucruri despre viata lor privata.De obicei tot ce spun este ca un balon de sapun.Cica nu-i geloasa sotia, sa i-o spuna lui mutu.Si lui ii lucesc ochii dar nu dupa nevasta.Oricum serialul Asi este f. bun si toti actorii joaca f. bine.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod