Motivul trist pentru care actrița Kate Beckinsale spune că nu îi pasă că îmbătrânește

Actrița în vârstă de 47 de ani a dezvăluit că nu este stresată de înaintarea în vârstă și că nu îi pasă că îmbătrânește, în ciuda faptului că există o presiune uriașă asupra vedetelor să pară tinere indiferent de vârstă.

Într-un interviu pentru The Sunday Times Style, actrița britanică stabilită la Hollywood a dezvăluit că tragedia care i-a marcat viața încă din copilărie i-a schimbat percepția asupra înaintării în vârstă.

Citește și: Blake Lively îi acuză pe paparazzi că i-au urmărit și speriat fiicele: „A fost înspăimântător”


Vedeta a declarat că moartea tatălui său la vârsta de 31 de ani, pe când ea avea cinci ani, a făcut-o să privească viața altfel.

Tatăl său, actorul Richard Beckinsale, a decedat în anul 1979, la vârsta de numai 31 de ani, din cauza unui atac de cord.


Întrebată ce impact a avut celebritatea tatălui său asupra suferinței cauzate de moartea lui subită, actrița a vorbit despre etapa dificilă prin care a trecut în copilărie.

„Am pierdut un părinte care era faimos și însemna ceva pentru toată lumea. Cred că acest lucru probabil a amplificat totul.
Îmi amintesc foarte bine că m-am dus la școală a doua zi. În primul rând, nu pot să cred că a trebuit să mă duc la școală în ziua următoare, dar era anul 1979. Am întârziat puțin și când am intrat cineva citea cu voce tare. Îmi amintesc clar că mi-am spus 'Ce bine că sunt ocupați. Nu trebuie să vorbesc cu nimeni, pentru că nu aș suporta.' Apoi un băiat amabil, care era un prieten de-al meu, a împins pe bancă, spre mine, un semn de carte cu o rugăciune pe el - era o școală catolică.
M-am simțit îngrozitor. Am simțit că sunt expusă”, a declarat vedeta.

Beckinsale spune că nu își face prea multe griji cu privire la faptul că îmbătrânește. „Am fost mereu conștientă că există posibilitatea ca oamenii să moară în orice clipă. Mulți au încercat să-mi provoace îngrijorare că urmează să împlinesc 40 de ani încă de când aveam 33 de ani”, a mai spus actrița.


Vedeta din „Pearl Harbor” a mai spus că moartea tatălui său a avut un impact puternic și asupra modului în care și-a crescut fiica.
Kate Beckinsale are o fiică în vârstă de 22 de ani pe nume Lily cu fostul său partener, actorul Michael Sheen.

„Am avut întotdeauna un sentiment de tipul 'Trebuie să mă asigur că rămân în viață'. Chiar și dacă mă urăște, trebuie să fiu acolo pentru ea”, a dezvăluit actrița.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod