Motivul bizar pentru care actrița Kristen Bell poartă mănuși în piscină

Talentata actriță Kristen Bell și-a obișnuit fanii de-a lungul anilor cu micile sale ciudățenii.
De exemplu, vedeta a recunoscut că plânge atunci când vede leneși, simpaticele animale cu mișcări extrem de lente.

De asemenea, Kristen și soțul său la fel de faimos, actorul Dax Shepard, au dus un adevărat "război" pe Instagram pentru a stabili dacă scaunul pentru masaj al actorului se încadrează în decorul locuinței lor. Fanii celor doi, care formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, s-au arătat amuzați de disputa lor. 

Iar pe lista ciudățeniilor cu care se poate mândri Kristen Bell se află și faptul că nu merge niciodată la piscină fără să poarte mănuși speciale.
Soțul său a postat pe Instagram o fotografie în care Kristen apare în piscină, purtând mănuși în mâini. Motivul? Vedeta nu suportă ca pielea de pe degete să i se încrețească de la apă.



Obiceiul neobișnuit al actriței a fost o surpriză și pentru soțul său, deși o cunoaște de 11 ani. 

"Din câte am înțeles, nu îi place să intre în piscină", a spus Dax Shepard în emisiunea "Jimmy Kimmel Live". Actorul a mai explicat că valul de căldură recent care a lovit coasta de Vest a Statelor Unite a făcut-o pe soția sa să se răzgândească.
După ce a stat pe marginea piscinei și i-a supravegheat pe cei doi copii ai săi, Lincoln, de cinci ani, și Delta, în vârstă de trei ani, Kristen a decis să intre în apă.

"A spus 'Gata, intru! Dar trebuie să-mi iau mănușile de piscină'. Astfel am descoperit că are o fibie ciudată și nu îi place să atingă alte persoane atunci când pielea de pe degete este încrețită din cauza apei", a declarat actorul.

Oricât de bizar ar suna, se pare că actrița nu este singura care se confruntă cu această "fobie".
Numeroase persoane au comentat la postarea de pe Instagram publicată de Dax Shepard spunând că au aceeași problemă.

Oamenii de știință sunt de părere că pielea de pe mâini și de pe picioare se încrețește după expunerea îndelungată la apă pentru a oferi o mai bună aderență de suprafețe. Este un proces natural, dezvoltat de-a lungul evoluției.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod