Moștenirea unui artist talentat: DJ Avicii le-a lăsat părinților averea de 22 de milioane de euro

Moștenirea tânărului muzician, care a murit la numai 28 de ani, le revine părinților săi, conform legilor din Suedia.

Documentele date publicității recent de fiscul suedez arată că toată averea lui DJ Avicii va fi moștenită de părinții acestuia, Klas Bergling și Anki Lidén. Moștenirea regretatului artist se ridică la 231 milioane de coroane suedeze, peste 22 de milioane de euro.

Conform legislației din Suedia, banii și toate bunurile lui Avicii le vor fi cedate automat părinților acestuia, întrucât el nu avea copii și nu a lăsat un testament în urma sa, relatează ziarul suedez Expressen.

Totuși, Klas Bergling și Anki Lidén nu vor rămâne cu toată averea primită - Avicii avea datorii în valoare de 9,33 milioane de euro în Statele Unite și de 81.400 de euro în Canada, care au fost achitate înainte ca părinții să primească banii.

Considerat unul dintre cei mai talentați DJ din lume, Avicii făcuse o avere în cariera sa, cu încasări de 28 de milioane de dolari numai în anul 2014.

El câștiga chiar și 250.000 de dolari pe noapte, susținând show-uri cu casa închisă, iar conform Forbes, el era cel mai bine plătit DJ din lume, notează GQ.

Artistul care s-a confruntat cu o pancreatită acută și cu alte probleme de sănătateo din cauza dependenţei de droguri şi de alcool, a mai spus că va muri dacă nu se va opri din activitate. "Când am decis să mă opresc, mă aşteptam la ceva complet diferit. Mă aşteptam la susţinere, mai ales după ce am trecut prin ce am trecut.
Am vorbit foarte deschis cu toţi cei cu care lucram şi pe care îi ştiam. Toţi ştiu că am suferit de anxietate şi că am încercat să mă fac bine. Nu mă aşteptam ca oamenii să încerce să mă convingă şi să mă preseze să mai fac spectacole. Au văzut cât de bolnav mă simţeam făcând asta, dar am fost foarte presat să revin când am vrut să mă opresc"
, a mărturisit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod